Skiferie Østrig

Skiløber skiferie Østrig
Sidst opdateret: februar, 2024 | Denne artikel indeholder annoncer

Vil du gerne stå på ski i op mod 3000  meters højde? Og vil du måske også gerne nyde en kold fadøl på toppen, mens solen bager fra en skyfri himmel? Så er Østrig det helt rette sted for dig. Landet byder på et væld af forskellige skisportsområder med pister i alle sværhedsgrader. Børnevenlige temperaturer og danske skilærer gør Østrig særlig attraktivt for børnefamilierne, mens den særlige stemning på de østrigske afterski barer appellerer til de feststemte ski entusiaster. Kort sagt, er der altså lidt for enhver smag!

Find en skiferie til Østrig her: Sunweb | Snowtrex

Skiekspert Emilie Lystberg har besøgt skilandet Østrig og giver nu sin ærlige anmeldelse af skilandet. Anmeldelsen omfatter en top 3-liste over de bedste skiområder i landet, dybdegående beskrivelser om hvert område, en guide til hvordan du vælger det optimale skiområde og generel information om Østrig som skiland.

Indholdsfortegnelse

Top 3 skiområder i Østrig

Her ses en liste over de 3 bedste skiområder i Østrig:

 1. Wagrain
 2. Saalbach
 3. Bad Gastein

1. Wagrain 

Introduktion

Hvis du gerne vil sikre dig massere skiløb, samtidig med området skal være børnevenligt, er Wagrain den helt rette destination for dig! Området byder på massere blå piste og danske skilærer, hvilket særligt er tiltalende for de yngste.

I Wagrain er der også massere muligheder for sjov og afslapning uden for pisterne, når familien trænger til en pause. Kort sagt er Wagrain en ideel destination for den mindre erfarne skiløber og desuden et familieområde i en klasse for sig selv. 

Skiterræn

Wagrain ligger i 860 meters højde og pisterne strækker sig til små 2000 meters højde. Sæsonen løber fra slut december til start april.  Wagrain er tæt forbundet med nabobyerne Flachau og Alpendorf, som sammen sikrer et skiområde med hele 350 kilometers sammenhængende piste. 

Wagrain er også inkluderet i det samlede liftkort Ski Amadé, som giver adgang til i alt 25 skisportssteder, 760 kilometer pister og 270 lifter. Alt sammen under kun 1 liftkort!

Wagrain er danskerne absolut favoritsted, når det gælder skiferie i Østrig og ikke uden grund! Området er stort og byder på piste i mange sværhedsgrader og så er Wagrain super børne- og begynder venligt. Samtidig er det stort og giver de voksne mulighed for at løbe en masse på ski, mens ungerne er på skiskole. 

I Wagrain vil du med sikkerhed støde ind i en masse andre danskere, både på hoteller, pister og restauranter. Området byder nemlig på dansk skiskole og dansktalende skilærere, som i den grad er attraktivt for familiens yngste. 

Næsten alle pister i Wagrain er omgivet af træer og små skovområder. Det skaber god sigtbarhed såvel som massere af sjov, med at køre ind og ud mellem træerne. 

I Wagrain finder du også 150 kilometers langrend piste. 

Skiudlejning

Udstyr er der rig mulighed for at leje i Wagrain. 

En uges leje af ski, stave og støvler eller snowboard og støvler, koster for en voksen et sted imellem 116 € og 171 € ( Svarende til mellem 870 kr. og 1280 kr.) Alt afhængig af hvilket udstyr du kunne tænke dig. 

For børn er prisen en del mindre. 

Skiskole

Ski undervisningen i Wagrain er i særdeleshed en af de ting, der får danskerne til at vende tilbage til området. De danske skilærere gør dagen nemmere for både børn og forældre og sikrer nogle dejlige trygge dage på skiskolen. 

Prisen for 6 dages skiskole for børn ligger omkring 255 € (Svarende til 1900 kr.)

Der er naturligvis også mulighed for undervisning for voksne både i form af hold- og privat undervisning. 

Overnatning

I Wagrain finder du både hoteller, hytter og lejligheder i alle størrelser og ikke mindst i mange forskellige prisklasser. 

Mad og drikke

Wagrain tilbyder en række af forskellig mad i terrænet. Traditionel østrigsk mad såvel som klassiske børnevenlige retter, er at finde på menukortene i området. Prisen på frokost og en drikkevare, i terrænet ligger omkring 10-15 € (Svarende til 75 -110 kr.) Prisen kan være højere, afhængigt af restaurant og valg af mad. 

Transport

Wagrain er som nævnt danskernes foretrukne skiområde i Østrig og du skal heller ikke lede længe efter rejsebureauer, til at planlægge din rejse. Både bus, tog og fly er gode muligheder for transport til Wagrain. Mange danskere vælger dog fortsat, at starte bilen og køre over den østrigske grænse. Bilturen tager godt 14 timer fra København af. 

Oplevelser

Når benene er trætte er Wagrain heldigvis også rig på oplevelser uden for pisten. 

Wasserwelt Amadé er et stort badeland, der bestemt bør opleves. Her bydes der både på afslapning for de voksne og massere rutchebane sjov for de yngste. 

Skøjteløb er også at finde i byen

Og står den på afterski, er der flere gode muligheder for, at skråle med på de traditionelle afterski sange. Her er Kuhstall blandt andre, en perfekt mulighed for, at indkapsle tyroler stemningen, efter en lang dag på bjerget. 

Prisniveau

Østrig er ikke dén billigste mulighed, når det kommer til valg af destination. Wagrain er dog ikke en af de helt dyre og derfor kan rejsen klares for rimelige priser. Du har selv meget indflydelse på prisen afhængigt, af hvilken indkvartering og restauranter du vælger. Der kan være gode penge, at spare ved at gøre brug af byens supermarkeder og selv medbringe frokost på bjerget. 

Et 6 dages Ski Amadé liftkort til en voksen koster omkring 286 € (Svarende til 2150 kr.)

Et tilsvarende liftkort til et barn i højsæsonen koster omtrent 215 € (Svarende til 1600 kr.)

 

2. Saalbach

Introduktion

Er du glad for brede pister og høj sol, samt massere pistekilometer? Så er Saalbach det rette sted for dig. Saalbach er nemlig et ideelt område, hvad enten den står på voksentur eller rejse for hele familien. Det store skiområde inviterer på skiløb i alle sværhedsgrader, hyggelige restauranter og hoteller og er desuden verdenskendt for sit afterski miljø. 

Skiterræn

Saalbach by ligger i 1000 meters højde og skiområdet løber op i 2100 meters højde. Området kan tilbyde hele 270 pistekilometer, fordelt på både blå, røde og sorte pister. Og desuden 70 lifter til at fragte dig op ad bjerget igen.

Liftkortet til Saalbach er for nyligt blevet udvidet og giver nu adgang til både Saalbach, Fieberbrunn, Leogang, Hinterglemm, Zell am see, Kaprun og Kitzsteinhorn som giver hele 408 kilometer pister. Området i Saalbach byder på et bredt udvalg af pister, på tværs af alle niveauer; Særligt store boulevarder og brede børnevenlige pister, er at finde i området, Saalbach har dog også flere gange ageret værter til VM i alpint skiløb og tilbyder dermed også skiløb for de mest erfarne.

Sæsonen i Saalbach strækker sig fra slut december til start april. 

Hvis du er til freestyle er Saalbach også det rigtige sted for dig. Området byder nemlig på både Snowpark og en halfpipe. 

Skiudlejning

6 dages leje af ski og støvler eller snowboard og støvler, for en voksen, variere fra 167 € til 239 € (Svarende til 1250 kr. – 1790 kr.) Afhængigt af hvilket udstyr du ønsker dig.

For børn og unge er prisen en del mindre. 

Skiskole

I Saalbach er der flere lokale skiskoler og dermed gode muligheder for undervisning i området. 

Prisen for 6 dages børne undervisning inklusiv frokost ligger på omkring 331 € (Svarende til 2500 kr.)

Booker du skiudlejning og skiskole samlet, vil du få 6 dages undervisning inklusiv frokost og udstyr for omkring 405 €  (Svarende til 3030 kr.)

Overnatning

Overnatningsmuligheder er der også massere af i det store skiområde. Hvad enten du er til luksuriøse spa hoteller eller mindre hyggelige lejligheder, skal du nok føle dig hjemme i Saalbach. Prisen varierer naturligvis markant, alt efter hvilken indkvartering du benytter dig af. 

Mad og drikke

Saalbach byder på et stort udvalg af restauranter med noget for enhver smag. 

Prisen på frokost og drikkevarer i terrænet ligger omkring 15 € (Svarende til 110 kr.) Det kan naturligvis både findes billigere og dyrere afhængigt af restaurant og valg af mad. 

Transport

Som nævnt er Saalbach et af danskernes foretrukne skiområder og det viser sig også på udvalget af rejsebureauer, der tilbyder transport til skisportsstedet. Hvad enten du er mest til selv at køre bilen eller sove ombord på fly, bus eller tog, er der gode muligheder for at blive fragtet til den anerkendte ski by.  

Oplevelser

Traditionen tro slutter de mange skiturister gerne dagen med en øl eller 2. Som oftest faktisk flere endnu. Saalbach er kendt for sine gode afterski muligheder – så hvis du er til dén slags, bør du helt sikkert udforske området. Hinterhag Alm er et must at opleve, når den står på afterski i Saalbach. 

Står den på familiehygge, er det en klar anbefaling at prøve kræfter med aftenski.

I Hinterglemm finder du en 1 km lang belyst piste, som er åben om aftenen. Sådan får du i hvert fald det fulde ud af liftkortet og bringer sjov til hele familien.

Hvis du trænger til ultimativ afslapning efter en dag på pisterne, kan du med fordel tage et kig på et af de mange hoteller der tilbyder skønne spa muligheder. 

Prisniveau

Prisniveauet i Saalbach er dyre end hvis rejsen gik nord på, men stadig billigere end nogle af de store skisportssteder i Tyrol. Du har selv stor indflydelse på hvor kostbar skiferien skal blive, alt efter hvilken indkvartering, transport og restauranter du gør brug af. 

Der er penge at spare hvis du selv smører madpakken og medbringer på pisten. Ligeledes er der, som nævnt, penge at spare hvis du booker skiundervisning og skileje samme sted. 

 

3. Bad Gastein 

Introduktion

Bad Gastein er et område for alle, hvad enten den står på familierejse eller en festlig tur for de unge. Byen er rig på oplevelser udenfor pisterne og er rigtig attraktiv når børnene trænger til en pause. Skisportsstedet byder på et bredt udvalg af pister for alle niveauer og den anerkendte afterski kalder på de festglade. Kort sagt kan Bad Gastein det meste!

Skiterræn

Bad Gastein by ligger i 1100 meters højde og det højeste skiløb oppe i 2300 meters højde. Skiområdet byder på hele 201 kilometers piste og 48 lifter.

Byen er en del af Gastein dalen, som består af i alt 5 skiområder, nemlig Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein, Sportgastein og Graukogel. Og netop derfor kan skiområdet tilbyde det imponerende antal pistekilometer og desuden højdemeter helt oppe i 2686 meters højde – alt sammen under ét liftkort. Bad Gastein er desuden en del af det tidligere omtalte Ski Amadé. 

Over halvdelen af pisterne i Bad Gastein er røde og de henvender sig dermed primært til de let øvede skiløbere. Området byder dog stadig på hele 60 kilometers blå piste og derfor kan nybegyndere også trygt tage afsted til Bad Gastein. Dansk skiundervisning er også en af fordelene ved at vælge Bad Gastein, som i dén grad er attraktivt for de mindste. 

Sæsonen i Bad Gastein starter i begyndelsen af januar og løber indtil midt april.

Hvis du er til Langrend er det også en mulighed i Bad Gastein. Skiområdet inviterer nemlig på 98 kilometers langrendsruter. 

Området byder ydermere på freestyle muligheder i særklasse, både med en stor og mindre snowpark. 

Skiudlejning

Du kan leje udstyr hos en af de mange skisport butikker, der ligger i dalen. Kombiner eventuelt leje af udstyr med bestilling af undervisning – for en bedre pris.   

En uges leje af ski+stave/snowboard, støvler og hjelm for en voksen  koster et sted mellem 145 € og 280 €. (Svarende til 1080 kr. – 2100 kr.) Afhængigt af hvilket udstyr du kunne tænke dig. 

Prisen er typisk en del lavere for børn og unge. 

Et tip herfra, er at leje ski depot ved liften –  de fleste hoteller ligger nemlig et par hundrede meters gang fra pisterne og er altså ikke super børnevenligt i skistøvler.

Skiskole

Der er flere skiskoler i byen og dermed gode muligheder for at sikre dig undervisning fra de bedste instruktører. Området er særligt attraktivt for danskere, eftersom dansk skiundervisning også er en realitet i Bad Gastein.

Igen skal du tage stilling til hvorvidt du ønsker privat- eller holdundervisning og desuden hvor længe.

Prisen for 6 dages skiundervisning for børn ligger på omkring 250 € (Svarende til 1875 kr.)  

Overnatning

Overnatningsmuligheder er der rigeligt af i Bad Gastein. Særlig spa- og wellness hoteller er at finde i den østrigske by. 

Prisen for indkvartering varierer naturligvis, alt efter hvilken mulighed du beslutter dig for. 

Mad og drikke

Bad Gastein er et klassisk eksempel på en god blanding af restauranter i terrænet. Du finder både en stor selvbetjeningsrestaurant, hvor prisniveauet er lavere end de øvrige spisesteder. Du vil også støde på en række af mindre hyggelige hytter, omkring i området.

Menukortet byder på lidt for enhver smag, hvor de østrigske specialiteter naturligvis er inkluderet. Prisniveauet for en frokost med drikkevare, ligger på omkring 15 €. (Svarende til 110 kr.)

I byen finder du også restauranter hvor kulinariske smagsoplevelser står på menukortet. 

I byen støder du på et stort supermarked, hvor du med fordel kan handle ind til dagens måltider og spare penge på restaurantbesøg. 

Transport

Rigtig mange rejsebureauer planlægger efterhånden skirejser til Bad Gastein og derfor er der mange muligheder for arrangeret transport. Mulighederne byder sig både på fly, bus og tog. Vælger du selv at starte bilen kan du se frem til en godt 14 timers lang køretur. 

Når først du er ankommet kan du til gengæld parkere bilen for ugen – gratis skibusser er nemlig til rådighed, til at fragte dig frem og tilbage mellem områderne.  

Oplevelser

Bad Gastein er en gammel kurby og er rig på muligheder for spa, wellness og afslapning. Området er særligt kendt for sine termiske bade og varme kilder, som du bestemt ikke bør gå glip af!

Står den på familie sjov, er en tur på den lange kælkebane, en klar anbefaling herfra.

Og hvis du kunne tænke dig at være publikum til de bedste i branchen, er Bad Gastein også den ideelle destination. I midten af februar agere byen nemlig værter til Red Bull Playstreets. En freestyle konkurrence med de bedste ski og snowboardere. Det særlige ved netop denne, er at banen tager plads ned igennem selve Bad Gastein by og du kan se med fra alle vinkler. 

Prisniveau

På din rejse til Bad Gastein vil du med stor sandsynlighed lægge vejen forbi en af de mange spa- og wellness muligheder. Regn med i budgettet, at det naturligvis ikke er gratis. 

Spar penge ved selv at medbringe frokost på bjerget. 

Et 6 dages Ski Amadé liftkort til en voksen koster omkring 286 € (Svarende til 2150 kr.)

Et tilsvarende liftkort til et barn i højsæsonen koster omtrent 215 € (Svarende til 1600 kr.)

Priserne på liftkort varierer efter alder og tid på sæsonen. 

Sådan vælger du det optimale skiområde i Østrig

Skiterræn

Hvis du er glad for kombinationen af massere pistekilometer og sydens varme sol, så er alperne det helt rigtige sted for dig. Kombinér det med afterski i verdensklasse, traditionelle træhytter og vaske ægte tyrolerstemning –  og du har Østrig. 

Østrig byder på et bredt udvalg af pister indenfor mange sværhedsgrader, både over og under trægrænsen. Du vil altså støde på hyggelige skovområder såvel som nøgne bjergtoppe, hvis du vælger østrig. 

Når du skal vælge din destination, så tag først og fremmest stilling til, hvem der skal afsted på skiferie og hvilket niveau de pågældende har. De fleste skiområder i Østrig byder på pister i mange sværhedsgrader, men der er stor forskel på hvor mange begyndervenlige pister, der er at finde i de forskellige skisportsområder. For det meste giver du afkald på de grønne pister i Østrig og landet er altså ikke lige så begyndervenligt, som hvis rejsen gik nordpå. 

Alperne skiller sig ud fra norden på både højden af bjergene, men også på sværhedsgraden af pisterne. En rød pist i sverige vil typisk defineres som blå i Østrig, derfor er det østrigske terræn altså ikke lige så børne- og begyndervenligt som de nordiske lande. Til gengæld tør det siges at temperaturene i alperne er langt mere børnevenlige, end hvis rejsen gik nordpå. På toppen af bjerget kan du regne med dagstemperaturer fra 5℃ til -15℃, meget afhængig af højdemeter og tid på sæsonen. Og solen, ja den kan du næsten altid regne med. 

pist i skiferie Østrig

Familietur

Når det er børnenes første tur på ski, er områder som Wagrain, Maria Alm og Lofer ideelle som førstegangs-skiferie. Også Serfaus Fiss ladis er et godt bud på en familie destination, hvor der også er massere skiløb til de voksne. Når familiens yngste er blevet lidt mere sikre på plankerne, er der god mulighed for at vælge mellem de fleste områder i Østrig

Den erfarne skiløber

Når du som erfaren skiløber eller snowboarder leder efter destination, så gå efter nogle af de store steder. De største områder i Østrig byder nemlig naturligvis på flest pistekilometer, men også større snowparker og flere offpist muligheder. Den erfarne skiløber kan med fordel vælge destinationer som St. Anton, Kitzbühel, Sölden, Ischgl, Obergurgl eller Serfaus Fiss Ladis. 

(After)skiferie 

Tager du primært på skiferie for afterski delen, så kig efter rejser i områderne; Schladming, St. Anton, Ischgl, Mayrhofen, Sölden og Saalbach. 

Skiferie året rundt

Er du til efterår- og forårs skiløb og måske endda sommer skiløb, så er det en fordel at gå efter steder med gletscher skiløb. Herunder er Söldens rettenbach- og tiefenbach gletscher, samt Kitzsteinhorn i nærheden af Kaprun gode bud.  Andre gletschere at udforske er: Stubai-, Pitztal-, Kaunertal- og Hintertux gletcheren.

Skiudlejning

Det er en generel ting i Østrig, at leje af udstyr er let tilgængeligt. Både sportsbutikker i dalen og ski skolerne i terrænet tilbyder typisk udleje. Du kan med fordel bestille udstyr og undervisning fra det samme sted, for en besparelse. Priserne på udstyr variere, afhængig af kvalitet og udlejningssted. 

Skiskole

Skiskoler er der massere af i Østrig, hvad enten den står på undervisning for familiens yngste eller den garvede skiløber. Hvad der også er særligt ved Østrig, er det store antal af danske skilærer; Du kan med stor sandsynlighed sikre dig dansk skiundervisning, til stor glæde for særligt de mindste!

For den erfarne skiløber er der også gode muligheder for undervisning i offpist, park eller touring. 

Overnatning

I Østrig er overnatningsmulighederne mange! Hvad enten du er til 5 stjernede luksuriøse spa hoteller, små traditionelle træhytter eller noget midt imellem, så skal du nok få opfyldt dine ønsker i Østrig. 

Mad og drikke

I Østrig er det en selvfølge, at der er østrigske specialiteter på menuen; traditionelle retter som Gröstl, spätzle, gulasch eller apfelstrudel er næsten et must at smage, på din rejse dertil. Men er du mere til spaghetti bolognese eller pizza, er der også rig mulighed for at få opfyldt dine ønsker i Østrig. De fleste restauranter tilbyder nemlig meget alsidig mad, så der er lidt for enhver smag. 

En kold fadøl for de ældste eller en læskende schiwasser for de yngste er næsten en selvfølge, når den står på skiferie i Østrig. Særligt fordi, de som oftest kan nydes i den varme sol på toppen af bjerget. 

Transport

Er du til bustur, overnatning i toget, luksuriøs fly rejse eller til selv at starte bilen? Det er helt op til dig, hvordan du vil fragtes til Østrig. Udgifterne varierer naturligvis herefter, men valget det er dit. 

Oplevelser

Når benene trænger til en pause fra pisterne, er Østrig også rig på oplevelser uden for skisporten. Shoppingmuligheder og restauranter i byen, er næsten altid at finde i stort omfang.

Østrig er også velkendt for sit brede udvalg af spa- og wellness oplevelser. Herunder en variation af sauna og termiske bade i særklasse. Også svømmehaller og større vandland, er at finde mange steder i landet. Der er noget helt særligt over at være udendørs i frostgrader og bade i lækre opvarmede pools – det er en klar anbefaling herfra. 

Er du til en tur på skøjterne eller kælken, er det typisk også at finde i området og til stor sjov for hele familien.

Sidst men ikke mindst, kommer vi altså ikke uden om afterski, når vi snakker om Østrig. Velkendte afterski sange bliver skrålet i stor stil, mens ski entusiasterne skyller dagens indtryk ned med kolde fadøl og lun Jägertee. Hvis du er til dén slags, ja så er Østrig den helt rette feriedestination for dig.

Prisniveau

Langt de fleste steder i østrig tilbydes der meget fair priser. I terrænet kan du, mange steder, få frokost inklusiv drikkevare for ned til 10 €. (Svarende til 75 kr.)

Du har selv en stor indflydelse på rejsens pris, afhængigt af valg af indkvartering, destination og restaurantbesøg. 

En tommelfingerregel er, at priserne ofte stiger en smule når rejsen går til Tyrol fremfor Salzburg. Særligt i de store og snesikre områder som Ischgl, St. Anton og Sölden kan du regne med nogle større udgifter. 

I mange områder er der besparelser, at hente på familiens yngste medlemmer og desuden yderligere besparelser, hvis du kombinerer udstyrsleje med undervisning. 

Prisen for en rejse til Østrig kan gøres relativt billigt, hvis du selv starter bilen og får købt en eventuel færgebillet i god tid. På de tyske motorveje kører du gratis, så det er kun den østrigske vignette (Billet til de østrigske motorveje) der er en udgift udover benzin. Prisen på en vignette ligger på 10 €. (Svarende til 75 kr.) 

Flyrejse er typisk den dyreste mulighed, men også her kan du være heldig, at finde nogle gode tilbud. I takt med den stigende efterspørgsel på skiferier, tilbyder rigtig mange rejsebureauer planlægning af transport til Østrig.

Skiudstyr og skitøj til skiferie i Østrig

Som tidligere nævnt, er der mange muligheder for at leje ski- og snowboardudstyr i Østrig. Tøj og briller kan du med fordel anskaffe dig på forhånd og være helt klar til nogle lange dage på pisterne.

Her følger en liste over det mest væsentlige udstyr, du får behov for på din skiferie i Østrig: 

 • Ski og stave/snowboard
 • Ski- eller snowboard støvler
 • Hjelm
 • Goggles/skibriller
 • Skijakke, eller en vind- og vandtæt jakke
 • Skibukser
 • Skihandsker
 • Skisokker
 • Skiundertøj
 • Halsedisse
 • Hue
 • Ekstra varmt tøj, alt efter hvor varm din skijakke er. 
 • Eventuelt rygskjold
 • Solcreme og solbriller
 

Skihistorien om Østrig

I 1898 blev de første skiturister undervist, dog med en noget anderledes teknik end den vi kender i dag. Siden dengang tog efterspørgslen fart og skiløb udgør nu en stor del af den østrigske BNP. De første lifte var én personers stolelifte, som står i stor kontrast til de nutidige mange personers kabinelifte. 

Gennem de seneste år, er der blevet investeret mange penge i at effektivisere de østrigske liftsystemer og sikre en god komfort for de moderne skiløbers høje krav.

I takt med udviklingen er også tilstedeværelsen af luksus og oplevelser uden for pisterne, i høj grad blevet realiseret. 

Skiregler i Østrig

Reglerne på pisterne i Østrig er ganske simple: vis respekt for de øvrige skiløbere og hav respekt for skiltningen på området. Tag stilling til terræn og vejrforhold og tilpas din hastighed til dit niveau. Vælg altid en rute på pisten, hvor du ikke udsætter andre skiløbere for fare og se dig godt for – ligesom du ville gøre i den almindelige trafik. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilke skiområder i Østrig er bedst?

Skiekspert Emilie Lystberg har besøgt Østrig og afslører nu de bedste skiområder.

Hvordan vælger jeg det optimale skiområde i Østrig?

Det afhænger af en række parametre, som du kan læse mere om i artiklen.

Hvilke skiregler skal du være opmærksom på i Østrig?

Der er nogle forskellige regler alt afhængig af, hvilket land der er tale om. Læs om reglerne i artiklen.

Forfatter
Emilie Lystberg
Emilie Lystberg

Emilie arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. I forbindelse med sit erhverv som skilærer har hun besøgt samtlige skilande og skiområder. Som uddannet og aktiv skilærer med bopæl i Østrig er hun en af magasinets go-to journalister, når der skal forfattes artikler om skilande og skiområder. Hun er et skiferie-leksikon uden lige, og det udtrykkes også i hendes skrivelser, hvor hun – udover at inddrage sine erfaringer med lande og områder – også inddrager sin faglighed fra sin profession.

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 817 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj