Om os

Magasinet Ski er et gratis online magasin for ski-entusiaster. Vi publicerer både nyheder, artikler og faktuelle tekster. Vi forsøger altid at gøre vores indhold dybdeborende nok til den erfarne skiløber og samtidig også nemt at forstå for begynderen.

Vi har en mission om at lave det bedste skisportsmedie i Danmark. Det vil vi gøre ved at lave indhold, som er relevant, troværdigt og utendentiøst. Al tekst-indhold er derfor skrevet af specialister og er tæt knyttet til forskning.

Vores artikler og videoer er produceret af fagfolk. Du kan altid være sikker på, at indholdet er lavet af fagpersoner (professionelle skiløbere, uddannede skilærere, skibutiksmedarbejdere o.lign.), som du kan læse mere om herunder.

Magasinet Ski har overordnet set tre forskellige emneområder:

Nyheder

Breaking news og generel nyhedsformidling er noget vi er super dygtige til. Vi forsøger altid at finde de mest relevante nyheder og formidler det altid på et letforståeligt sprog.

Artikler

Vi har et hav af udstyrsartikler, købsguides og lignende artikel-formater. Vores udstyrs- og ski eksperter udvælger det udstyr, som de mener er det bedste på markedet. Herefter giver de en grundig forklaring af det pågældende emne og giver dig tips & tricks til, hvordan du kan stå stærkt i en købssituation.

Fakta

Vi udarbejder også fakta-artikler om skisport, laviner og skiområder. Det er igen vores specialister, der skriver disse artikler, og særligt disse artikler læner sig meget tæt op ad forskning. Fordelen ved vores artikler er bare, at vi forklarer fakta på en overskuelig måde – så du kan forstå det uden at være ekspert.

Mød holdet bag Magasinet Ski

Caroline Vindelev

Caroline til Freeride World Qualifier

Caroline arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Hun er uddannet skilærer gennem Den Danske Skiskole, har tidligere arbejdet som udstyrsekspert i en skiudlejningsbutik i Val Thorens og arbejder i dag som udstyrs- og tøjekspert i skibutikkerne Ski & Fritid og Peak Performance. Hendes passion for den ekstreme side af skisporten har betydet, at hun har deltaget i Freeride DM, Freestyle DM og Freeride World Qualifier. I 2019 vandt hun titlen som Danmarksmester i Big Air. Med andre ord Caroline er et omvandrende ski-leksikon, som nyder at dele ud af sin viden her på magasinet.

Læs mere om Caroline

Kenneth Kristensen

Kenneth Kristensen på ski

Kenneth arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Han har stået på ski i over 30 år, og har blandt andet gennemgået en BSI 1 skilæreruddannelse hos Den Danske Skiskole i sine unge dage. I de seneste 15 år har han tilbragt hovedparten af sine vintre i Sverige. Der er (næsten) ikke ét eneste område i Sverige, som han ikke har besøgt, og af den årsag er han magasinets skarpeste kniv i skuffen, når snakken går på Sverige. Du vil derfor se ham som forfatter af hovedparten af skiferie artiklerne om Sverige. Som professionel forfatter forsøger han at kombinere sin profession med sin brede viden om skiferie, således artiklerne bliver velskrevne og får et faktuelt islæt.

Læs mere om Kenneth

Martha Gottlieb

Martha i pudderparadis

Martha arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Hun har haft hele 3 sæsoner i Alperne som destinationsguide/skibums. Derudover har hun arbejdet i skibutikken ‘OneOpenSky’ som udstyr- og tøj ekspert. Én af hendes store interesser er freeride (offpiste), hvilket også er årsagen til, at hun har deltaget i DM i Freeride og været på offpiste-ture bl.a. i Makedonien. Hendes erfaring spænder bredt, idet hun har prøvet kræfter med et væld af skidiscipliner, herunder alpinski, freeride, randonee/touring, freestyle og snowboard. Som ekspert følger hun med i de seneste nyheder, undersøgelser og trends inden for skiverdenen og bruger hendes bekendte inden for “ski-miljøet”, herunder professionelle skiløbere, som sparringspartnere, således hendes tests og guides bliver så retvisende som muligt.

Læs mere om Martha

Jonas Gram

Jonas Gram på en bjergtop

Jonas arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Da han var færdig med sin skolegang, gik der ikke mere end et carvingssvings varighed, før han kunne kalde sig selv for uddannet skilærer. I dag har han op til flere sæsoner som skilærer og skitøj- og udstyrsekspert i bagagen, og så har han i øvrigt stået på ski i hele 10 lande på 3 forskellige kontinenter. Fra skisæson 20/21 er han bosat i skimekkaet Verbier, hvor han vil udleve sin drøm om at uddanne sig som bjergguide (off-piste guide). Ergo, han har en ekspertise inden for skiløb, skiudstyr og skitøj, som de færreste kan hamle op med.

Læs mere om Jonas

Emilie Holm

Emilie Holm i Val Thorens

Emilie arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Livet i Alperne, passionen for skiløbet og ski miljøet tog for alvor fart i vinteren 16/17. Der var hun nemlig på sin første sæson i den lille, autentiske bjergby Valloire. Her blev hun grebet af guidejobbet og det at tage på sæson. Det er i alt blevet til 3 hele sæsoner siden og adskillige uger som uge-guide. Ergo, hun har besøgt et utal af skilande samt dets skiområder og har derfor en bred faglig viden om det at holde skiferie, som hun med stor glæde deler ud af her på magasinet.

Læs mere om Emilie

Bastian Lange

Bastian Lange iført skilærer outfit

Bastian arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Udover hans arbejde for magasinet fungerer han som aktiv skilærer for sine gamle arbejdsgivere i Østrig (Wagrain og St. Johann) og for danske efterskoler. Han har været fuldtids-skilærer i hele 3 sæsoner, hvor lokationen er vekslet mellem Wagrain, St. Johann og Melbourne (Australien). Gennem tiden har han undervist alt lige fra nybegyndere til eksperter i alle aldre. Han kan derfor se skitøj- og udstyrsjunglen fra en familiefars synspunkt, såvel som som en dedikeret backcountry-skiløber. Bastian har i løbet af årene specialiseret sig inden for skitøj og skiudstyr og er derfor en af magasinets klogeste hoveder, når snakken går på dette emne.

Læs mere om Bastian

Kristoffer Kristensen

Nærbillede af Kristoffer Kristensen

Kristoffer arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Som uddannet og aktiv skilærer bosætter han sig i Østrig hver skisæson for at undervise begyndere såvel som øvede skiløbere. Udover at have erfaring med undervisning i skiløb, er han tidligere skibutiksmedarbejder. I hans tid som butiksmedarbejder arbejdede han med skiudlejning, kunderådgivning og salg. Opgaverne spændte bredt – alt lige fra at tilpasse ski og skistøvler for familien Jensen til at hjælpe lokale kunder med at købe det helt rette skiudstyr. Det driver ham at lære fra sig, dele ud af hans viden og viderebringe hans passion og glæde for skisporten – både i undervisning, butik og på skrift.

Læs mere om Kristoffer

Emilie Lystberg

Emilie Lystberg i Sölden

Emilie arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. I forbindelse med sit erhverv som skilærer har hun besøgt samtlige skilande og skiområder. Som uddannet og aktiv skilærer med bopæl i Østrig er hun en af magasinets go-to journalister, når der skal forfattes artikler om skilande og skiområder. Hun er et skiferie-leksikon uden lige, og det udtrykkes også i hendes skrivelser, hvor hun – udover at inddrage sine erfaringer med lande og områder – også inddrager sin faglighed fra sin profession.

Læs mere om Emilie

Jonatan Bahat

Parkrotten Jonatan Bahat er i færd med at lave et skitrick

Jonatan arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. At kalde ham for en skibums er en titel som klær ham til fingerspidserne. Han har været på sæson hele tre gange (to gange i Skandinavien og én gang i Alperne) og i den anledning besøgt ualmindelig mange skiområder. Som inkarneret snowboarder med en umådelig viden om tøj og udstyr, en dyb forståelse for snowboardteknik og et talent for at lave de vildeste tricks i parken, er han manden, vi tager fat i, når der skal forfattes artikler om snowboard.

Læs mere om Jonatan

Cecilie Frost

I puddersneen med Cecilie Frost

Cecilie arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Hun er en garvet skiløber, som siden barnsben har stået på ski og nydt ethvert øjeblik med fødderne på de brede planker. Derfor lå det lige til højrebenet at uddanne sig som skilærer i det første sabbatår. Det blev til én sæson i Whistler (Canada) med alpint skiløb, backcountry skiløb og freestyle skiløb. Udover Canada har hun besøgt de fleste skiområder i Europa i forbindelse med sine egne skiferier.

Læs mere om Cecilie

Jakob Lützhøft

Jakob Lützhøft demonstrerer sin skiteknik

Jakob arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Det er de færreste som kan hamle op med hans viden om og erfaringer med samtlige skiområder i Europa. Og når han suser ned af de sneklædte løjper – uagtet om der er tale om en grøn, blå, rød eller sort farve -, er der ikke en finger at sætte på hans skiteknik. Hans viden om og erfaringer med skiområder samt korrekte skiteknik kommer af, at han er en inkarneret skibums, som har tilbragt op til flere vintre i bjergene som skilærer, skiguide, supervisor og destinationschef.

Læs mere om Jakob

Cecilie Nielsen

Cecilie Nielsen med hendes børn

Cecilie arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Skisporten har altid fyldt meget af hendes liv, og som inkarneret skiløber med 35 års skiløbs-erfaring i bagagen har hun besøgt et væld af skiområder, bl.a. i forbindelse med test-ture for diverse virksomheder. I øvrigt var hun med i opstartsfasen af Copenhill og har derfor et indgående kendskab til dryslopes og drift af skiområde. Alt dette resulterer i en skividen af højeste kaliber, som hun nyder at formidle her på magasinet.

Læs mere om Cecilie

Gustav Godsk

Gustav iført skiuniform

Gustav arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. En skilæreruddannelse hos Den Danske Skiskole og et utal af undervisningstimer i bagagen er byggestenene til hans brede viden om skisporten – alt lige fra skiteknik til skiudstyr. I øjeblikket fungerer han som aktiv skilærer og underviser diverse danske skiklubber et par uger om året, mens han færddiggører sin uddannelse. Han har besøgt op til flere skilande heriblandt Norge, Østrig, Frankrig og Tjekkiet. Når det er uden for sæson, og det ikke længere er muligt at slå slalomsving på de snebeklædte bjerge, træner han intensivt op til den kommende sæson vha. trailløb, mountainbike, rulleskøjter, skateboard og fitness for at holde skiformen og balancen ved lige.

Læs mere om Gustav

Anders Toft Braun

Anders arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Han har en stor interesse for nyheder, trends og tendenser og nyder at kombinere dette med hans passion for journalistik og formidling. Med en skilærer uddannelse og et utal af uger på ski i bagagen ligger han inde med en ekspertise, som han drager fordel af i sin journalistik. Han har en passion for især ekstremdelen af skisport, herunder freestyle og freeride, og foretrækker derfor den dybe puddersne og snowparken frem for at køre alpint skiløb på de grønne, blå, røde og sorte pister. Desuden er han fast seer af skikonkurrencer som X Games, Dew Tour og Freeride World Tour.

Læs mere om Anders

 klimaprofilen.dkReklamebeskyttelse

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 817 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj