Jakob Lützhøft

Jakob Lützhøft demonstrerer sin skiteknik

Jakob arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Det er de færreste som kan hamle op med hans viden om og erfaringer med samtlige skiområder i Europa. Og når han suser ned af de sneklædte løjper – uagtet om der er tale om en grøn, blå, rød eller sort farve -, er der ikke en finger at sætte på hans skiteknik. Hans viden om og erfaringer med skiområder samt korrekte skiteknik kommer af, at han er en inkarneret skibums, som har tilbragt op til flere vintre i bjergene som skilærer, skiguide, supervisor og destinationschef.

Udsigt udover snelandskab med Jakob Lützhøft i forgrunden

Med en trang til adrenalin spikes er freeride (off-piste) hans foretrukne ski disciplin. Så når sneen har faldet henover natten, står Jakob klar som den første for at sætte spor i den uberørte puddersne – naturligvis med det fornødne lavinegrej i rygsækken.

Det at dele glæden for skisporten med andre har altid ligget Jakob meget nær, og det er også den primære årsag til, at han har arbejdet i flere år som skibums med et særligt fokus på servicebranchen. Det har resulteret i, at han har været vidt omkring i Europas skilande og i den forbindelse udviklet sig til i dag at være et skileksikon uden mage. Efter sine år som skibums vendte han hjem til Danmark, og i dag læser han en uddannelse inden for serviceøkonomi.

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 817 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj