Anders Toft Braun

Anders arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Han har en stor interesse for nyheder, trends og tendenser og nyder at kombinere dette med hans passion for journalistik og formidling. Med en skilærer uddannelse og et utal af uger på ski i bagagen ligger han inde med en ekspertise, som han drager fordel af i sin journalistik. Han har en passion for især ekstremdelen af skisport, herunder freestyle og freeride. Det betyder, at han foretrækker at surfe på den dybe puddersne eller fyre 360s af i parken frem for at køre alpint skiløb på de grønne, blå, røde og sorte pister. Desuden er han fast seer af skikonkurrencer som X Games, Dew Tour og Freeride World Tour.

Som 4-årig fik Anders sine første ski på fødderne, og siden da har hans passion for skisporten udviklet sig markant. I løbet af årene har han været vidt omkring, alt fra Norge til Italien til Frankrig. Hans spirende interesse har også ført til, at han en sommer byggede en skirampe i familiens baghave med børster, vand, sæbe og rails.

At blive uddannet skilærer har altid været hans drøm, og derfor var det en nem beslutning at uddanne sig som østrigsk skilærer i hans sabbatår. Uddannelsen har givet ham kompetencer inden for skiteknik, lavinesikkerhed mv., som han glædeligt deler ud af her på magasinet.

Eftersom Anders har en stor interesse for nyheder, tendenser og trends, er han ansvarlig for nyhedssektionen på Magasinet Ski.

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 817 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj