Emilie Holm

Emilie Holm i Val Thorens

Emilie arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Livet i Alperne, passionen for skiløbet og ski miljøet tog for alvor fart i vinteren 16/17. Der var hun nemlig på sin første sæson i den lille, autentiske bjergby Valloire. Her blev hun grebet af guidejobbet og det at tage på sæson. Det er i alt blevet til 3 hele sæsoner siden og adskillige uger som uge-guide. Ergo, hun har besøgt et utal af skilande samt dets skiområder og har derfor en bred faglig viden om det at holde skiferie, som hun med stor glæde deler ud af her på magasinet.

Ét af de steder som Emilie har været på sæson i er Val Thorens. Hvis det har interesse, kan du se hendes guide til det franske skiområde i videoen nedenfor:

Emilie fungerer stadig som skiguide den dag i dag og tager så vidt muligt afsted, hvis det passer ind i hendes kalender. Det betyder også, at hun fortsat besøger skiområder, nye som allerede besøgte, og disse oplevelser omdanner hun til skrivelser, som udgives her på magasinet. Og med hendes flair for skriftlig kommunikation kan du forvente artikler, som er velformulerede, fængende og baseret på faktiske oplevelser.

Andre billeder af Emilie

Emilie Holm krydser en piste

Et panoramabillede af Emilie Holm med bjerge i baggrunden

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 817 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj