Kenneth Kristensen

Kenneth Kristensen på ski

Kenneth arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Han har stået på ski i over 30 år, og har blandt andet gennemgået en BSI 1 skilæreruddannelse hos Den Danske Skiskole i sine unge dage. I de seneste 15 år har han tilbragt hovedparten af sine vintre i Sverige. Der er (næsten) ikke ét eneste område i Sverige, som han ikke har besøgt, og af den årsag er han magasinets skarpeste kniv i skuffen, når snakken går på Sverige. Du vil derfor se ham som forfatter af hovedparten af skiferie artiklerne om Sverige. Som professionel forfatter forsøger han at kombinere sin profession med sin brede viden om skiferie, således artiklerne bliver velskrevne og får et faktuelt islæt.

Han driver sin egen blog om skiferie i Sverige, hvor han – ligesom her på magasinet – deler ud af de erfaringer, han har gjort sig i løbet af årene. I de seneste 15 år har han intenst skrevet om og besøgt stort set alle svenske skidestinationer. Han kender, næsten, hver en piste på de svenske skiområder – lige fra de små endagesdestinationer i syd til de store områder nordpå. I øvrigt har han et stort netværk i Sverige og er på talefod med blandt andre Skistar og Stena Line.

Som tidligere anført arbejder Kenneth også som professionel forfatter, og du kan derfor bide spids på en fængende og læsevenlig oplevelse, når du læser artikler skrevet af ham. Han har udgivet 6 bøger om cykelsporten heriblandt De Danske Cykelhelte-Fra Ole Ritter til Lasse Norman og Historien om Post Danmark – De 25 første udgaver.

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 600 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj