Jonatan Bahat

Parkrotten Jonatan Bahat er i færd med at lave et skitrick

Jonatan arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. At kalde ham for en skibums er en titel som klær ham til fingerspidserne. Han har været på sæson hele tre gange (to gange i Skandinavien og én gang i Alperne) og i den anledning besøgt ualmindelig mange skiområder. Som inkarneret snowboarder med en umådelig viden om tøj og udstyr, en dyb forståelse for snowboardteknik og et talent for at lave de vildeste tricks i parken, er han manden, vi tager fat i, når der skal forfattes artikler om snowboard.

Et nærbillede af Jonatan Bahat

I de to første sæsoner havde Jonatan et arbejde om aftenen/natten, således han kunne udnytte skilifternes åbningstider til fulde. Det var på tredje og sidste sæson, hvor Jonatan gik all-in på sin snowboardteknik ved at bruge hele sæsonen på finpudsning af teknik, øve tricks i parken og i det hele taget udleve drømmen om skibumslivet UDEN et arbejde.

At prøve skibumslivet igen er en tanke, han har haft, siden han vendte hjem til Danmark. Den bliver formentlig realiseret inden for den nærmeste fremtid, for som han selv siger:

“Jeg savner allerede sneen så meget, at jeg i øjeblikket er i færd med at planlægge en orlovsperiode fra statskundskab-studiet til næste vinter (21/22), så jeg kan tage på sæson igen”.

Når det sker, har Jonatan lovet at rapportere hans oplevelser som skibums her på magasinet.

Andre billeder af Jonatan Bahat

I puddersneen med Jonatan Bahat

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 817 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj