Martha Gottlieb

Martha i pudderparadis Martha arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Hun har haft hele 3 sæsoner i Alperne som destinationsguide/skibums. Derudover har hun arbejdet i skibutikken ‘OneOpenSky’ som udstyr- og tøj ekspert. Én af hendes store interesser er freeride (offpiste), hvilket også er årsagen til, at hun har deltaget i DM i Freeride og været på offpiste-ture bl.a. i Makedonien. Hendes erfaring spænder bredt, idet hun har prøvet kræfter med et væld af skidiscipliner, herunder alpinski, freeride, randonee/touring, freestyle og snowboard. Som ekspert følger hun med i de seneste nyheder, undersøgelser og trends inden for skiverdenen og bruger hendes bekendte inden for “ski-miljøet”, herunder professionelle skiløbere, som sparringspartnere, således hendes tests og guides bliver så retvisende som muligt.

Martha på en bjergtop

At stå på ski er én af de aktiviteter, hvor Martha føler sig mest fri, fokuseret og energifyldt. Sne, bjerge og kulde er for hende lig med mindfulness, og hun elsker alt, hvad skiløbet og bjergene kan tilbyde. Hun nyder at fræse pister ligeså meget, som hun elsker det adrenanlinkick, hun får af at stå offpiste og droppe klipper. Hun elsker hyggelige små bjergrestauranter og store afterskisteder. Første gang hun fik ski under fødderne var som treårig, og siden da har hun stået på ski mindst en gang om året. Selvom hun altid har stået med ski under fødderne, har hun samtidig været nysgerrig og åben over for andre måder at komme ned (eller op) af bjerget på.

Personbillede af Martha

Som Martha siger, er skiudstyr og skiferier ikke billige, og derfor er det som forbruger vigtigt at have nem adgang til viden, der kan supportere de købsvalg, man måtte træffe. Derfor er udførlige test og gennemskuelig information utroligt vigtig for dig som forbruger i købsprocessen. Martha kender mange folk inden for ”ski-miljøet” i Danmark, bl.a. professionelle skiløbere som kører FWQ-konkurrencer, og dem bruger hun jævnligt som sparringspartnere til at drøfte diverse produkter, skiområder, nyheder, trends m.m. Med andre ord hun har en bred adgang til viden inden for området, der kan understøtte det indhold, hun skriver.

Flere billeder af Martha Martha på skitouring

Martha iklædt skiguide tøj

Lille Martha på ski

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 817 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj