Helly Hansen skiundertøj

Helly Hansen skinundertøj logo
Sidst opdateret: juni, 2024 | Denne artikel indeholder annoncer

Skiundertøj er en meget vigtig beklædningsdel, når det kommer til varme og generel velbehag. Der er mange producenter om buddet, og vi kigger i denne artikel nærmere på Helly Hansen skiundertøj.

Magasinet Ski har i samarbejde med skiekspert Caroline Vindelev lavet en test af Helly Hansen skiundertøj. Se de 5 testvindere herunder og/eller læs ekspertens købsråd længere nede i artiklen.

Helly Hansen Skiundertøj Test: Top 5 Bedste Helly Hansen Skiundertøj Sæt

Testen er baseret på vores eksperts anbefalinger, erfaring og research. Vi tester ikke selv produkterne.

1. Helly Hansen Lifa Active

Bedste Helly Hansen skiundertøj i test

Pris: 799 DKK

Vinderen i kategorien “bedste Helly Hansen skiundertøj i test” er Helly Hansen Lifa Active. Sættet er lavet af HH’s LIFA materiale, som er kendt for at være åndbart og svedtransporterende. Sættet er oplagt til alt fra udendørs arbejde til vintersport.

Annonce

2. Helly Hansen Comfort Light

Bedste billige Helly Hansen skiundertøj

Pris: 349 DKK

Vinderen i kategorien “bedste billige Helly Hansen skiundertøj” er Helly Hansen Comfort Light. Dette sæt skiundertøj er en klassiker fra Helly Hansen, som både findes til dame og herre. Med LIFA teknologien og nødvendige features, er du med dette sæt skiundertøj dækket godt ind.

Annonce

3. Helly Hansen Lifa Merino Midweight

Bedste premium Helly Hansen skiundertøj

Pris: 1.324 DKK

Vinderen i kategorien “bedste premium Helly Hansen skiundertøj” er Helly Hansen Lifa Merino Midweight. Her er der tænkt på hver detalje af undertøjet. Merinoulden holder bedre på varmen, syningerne generer ikke huden og så er der en effektiv og komfortabel elastik om taljen, som sikrer en god pasform.

Annonce

4. Helly Hansen Lifa Junior

Bedste Helly Hansen skiundertøj til junior

Pris: 449 DKK

Vinderen i kategorien “bedste Helly Hansen skiundertøj til junior” er Helly Hansen Lifa Junior. Her har vi fat i skiundertøj, som er unisex og kommer i regular fit pasform, så enhver junior kan passe sættet. Syningerne er flade og kradsefri, så junioren er garanteret komfort. 

Annonce

5. Helly Hansen K Graphic Lifa Merino Børn

Bedste Helly Hansen skiundertøj til børn

Pris: 449 DKK

Vinderen i kategorien “bedste Helly Hansen skiundertøj til børn” er Helly Hansen Lifa Merino Børn. Sættet er designet til småbørn. Materialerne er 57% merinould og den resterende del er af syntetiske materialer, hvilket er den perfekte blanding til at skabe varme og samtidig sikre en høj åndbarhed og bevægelsesfrihed. 

Annonce

Indholdsfortegnelse

Guide til Helly Hansen skiundertøj

Hvad er Helly Hansen skiundertøj?

Helly Hansen er et af de mest anerkendte skiundertøjsmærker. De er kendt for deres karakteristiske sorte og hvide striber på ærmerne, og kigger du godt efter på afterski eller på restauranten, vil du med garanti se mange med dette ikoniske mønster på sig.

Mærket stammer helt tilbage fra 1877, hvor kaptajn Helly Juell Hansen så et hul i markedet hvad angår ordentlig beklædning, som kunne holde til at modstå de barske vind- og vejrforhold i Norge. Dette var starten på en lang udvikling for Helly Hansen, som i dag producerer alt fra det inderste til det yderste lag.

Hvorfor skal jeg købe Helly Hansen skiundertøj?

Helly Hansen er et mærke, som har været på markedet længe. De er derfor vant til at følge med, når der sker udvikling på området. Samtidig bruger Helly Hansen materialer, som er holdbare, så de kan leve op til deres mål om, at deres produkter skal kunne holde fra generation til generation.

Samtidig stræber de også efter, at deres produkter skal fungere så godt, at det er et element, du ikke skal tænke på, når du er på bjerget, da det er alt det andet, der sker, som er vigtigt at have fokus på. I den forbindelse går Helly Hansen også op i, at deres materialer skal være blandt dem med den mindste miljømæssige belastning, hvilket jo bestemt også er at foretrække, når man skal vælge sit skiundertøj. 

Hvilket stykke Helly Hansen skiundertøj skal jeg vælge?

Helly Hansen har lavet et hav af modeller indenfor skiundertøjs-kategorien. Øverst i denne artikel kan du se, hvilke modeller vi anbefaler. Når du skal vælge det rette sæt Helly Hansen skiundertøj, er det vigtigt at overveje, hvor og hvornår du skal bruge det.

Derudover skal du overveje, hvilket fit du bedst kan lide. Det anbefales, at skiundertøjet skal sidde tæt til kroppen. Det er dog forskelligt, hvad man foretrækker, og derfor skal man også huske at lytte til egne præferencer. Generelt set er det mest optimale at prøve Helly Hansen skiundertøjet på, inden du køber det, så du er helt sikker på størrelsen.

Kombinér Helly Hansen skiundertøj med andet skitøj

Midlayer

Et midlayer er det lag, som er uden på dit skiundertøj og under din jakke. Det fungerer som et ekstra varmende lag udover skiundertøjet. Nogle af de samme funktioner er altså i dette lag, og det er derfor oplagt at overveje, hvordan det passer sammen med dit skiundertøj. Køber du for eksempel varmt skiundertøj, er det måske ikke nødvendigt, at dit midlayer er ligeså – og det samme gælder selvfølgelig den anden vej rundt. 

Skijakke og skibukser

Jakken er også relevant at have i mente i forhold til dit skiundertøj. Har du for eksempel en skaljakke, er det smart at købe et varmere sæt Helly Hansen skiundertøj, da en skaljakke hovedsageligt beskytter mod vind og vejr. Har du derimod en foret jakke, kan det blive meget varmt med et sæt skiundertøj med merinould, og du skal måske i stedet gå efter et lidt tyndere og meget åndbart lag af syntetisk materiale. 

Præcis det samme gælder for skibukser i forhold til, om de er skalbukser eller forede.  

Vedligeholdelse af Helly Hansen skiundertøj

Når du skal vedligeholde dit skiundertøj fra Helly Hansen, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Består dit skiundertøj af syntetisk materiale, kan det klare lidt mere end skiundertøj af uld. Det står typisk angivet i vaskemærket, hvordan det præcis skal vaskes.

Holder du dig til 30-40 grader, går du ikke galt i byen. Er dit skiundertøj lavet af uld, er det vigtigt at vaske tøjet med uldvaskemiddel eller skånsomt vaskemiddel. Samtidig skal tøjet ikke vaskes på mere end 30 grader. Derudover gælder det for begge slags skiundertøj, at det ikke skal tørretumbles. Gør du det, risikerer du (specielt med det af uld), at det krymper og bliver ubrugeligt.

Samtidig er det ofte slet ikke nødvendigt, fordi begge typer skiundertøj tørrer hurtigt af sig selv. Derudover er det bedst at vaske skiundertøjet for sig selv (igen specielt det af uld). Vasker du det med et par bukser, kan lynlåsen let rive hul i tøjet. Du kan eventuelt gøre brug af en vaskepose for at være på den helt sikre side. 

Når dit tøj er rent og lækkert, skal det opbevares, ligesom du ville opbevare ethvert andet stykke tøj, som du gerne vil passe godt på.

Mand og kvinde iført Helly hansen skiundertøj

Valg af Helly Hansen skiundertøj

Materialer

Syntetisk materiale

Syntetisk materiale bruges i størstedelen af Helly Hansens sortiment af skiundertøj. Syntetisk materiale kan fremstilles af forskellige kombinationer af materiale. I Helly Hansen skiundertøj gøres der brug af 100% polypropylen. Fordelen ved syntetisk materiale er, at det er både åndbart og i stand til at transportere sved væk fra kroppen. Samtidig tørrer det også meget hurtigt.

Disse funktioner er alle vigtige for, at du kan holde den optimale varme. I forbindelse med denne type materiale, har Helly Hansen udviklet deres egen materialeteknologi, LIFA®. Denne teknologi dækker over, at tøjet holder dig tør og varm. LIFA® teknologien gør, at stoffet er i stand til at lede vandet væk fra din krop og får i stedet fugten til at sprede sig. På den måde fordamper fugten hurtigere, og du holdes mere tør og varm. 

Merinould

Merinould er en type materiale, som i løbet af de seneste år er blevet en go-to. Merinould kommer fra merinofåret, som stammer fra New Zealand. Det er et får, hvis uld udsættes for både meget varme og lave temperaturer, og som skal modstå ekstreme vind- og vejrforhold.

Dette gør, at deres uld er meget fin og blød mod huden. Udover varmen, som uld giver, er fordelen ved merinould også, at det er svedtransporterende, åndbart samt er i stand til at undgå lugt. Dette skyldes, at merinoulden forhindrer, at de bakterier, som forårsager lugten, kan vokse. På den måde fjernes lugten altså helt naturligt. 

Blanding af begge

Det, som Helly Hansen ofte gør brug af i deres skiundertøj, er at blande de to typer af materiale. På den måde opnår man nemlig både det lette, hurtigtørrende og meget svedtransporterende element fra det syntetiske materiale men samtidig også det ekstra varmende og lugtfjernende element fra merinoulden. 

Body Mapping Teknologi

Derudover gør Helly Hansen i nogle produkter brug af Body Mapping teknologi. Det er en teknologi, hvor man, ved at analysere kropstemperatur og sved under træning, har konstrueret tøjet, så det sidder helt optimalt og har de rette typer og tykkelser af stof de rette steder på kroppen. 

Funktioner

Varme

Skiundertøjs primære funktion er at holde dig varm. Det kan dog være forskelligt, hvor varmt skiundertøjet skal være i forhold til, hvor og hvornår du er afsted. Er du for eksempel afsted på et varmere tidspunkt på året og i et lavere område, er det ikke nødvendigt, at dit skiundertøj er meget varmt. Er du derimod afsted på et koldere tidspunkt og i et område, hvor temperaturen er meget lav, er en god varmefunktion meget vigtig.

Åndbarhed og svedtransport

Åndbarheden er vigtig for, at du har mulighed for at komme af med varm luft, hvis du har det for varmt. På den måde bibeholdes den optimale temperatur, og der dannes samtidig mindre sved. Samtidig er svedtransport en ekstremt vigtig funktion.

Det er det, som gør, at du holdes tør. Er dit skiundertøj ikke i stand til at svedtransportere, risikerer du at blive meget kold, når din puls falder efter, at den har været høj og du har svedt. Da bliver dit sved nemlig koldt og køler derfor din krop uhensigtsmæssigt meget ned. 

Lugtfjernende funktion

En egenskab, som er virkelig skøn at have, er den lugtfjernende funktion. Denne funktion sikrer dig, at du ikke kommer til at lugte af sved, når du er aktiv – hvilket både er rart men også praktisk, fordi du undgår at skulle vaske tøjet lige så ofte.

Funktionen kan både findes i syntetisk tøj, hvor der tilføjes et kunstigt element til tøjet, som hindrer dannelsen af de bakterier, som forårsager lugt. I skiundertøj lavet af merinould er denne funktion helt naturligt til stede allerede fra start af. 

Størrelse

Det er meget afgørende, at du finder den rette størrelse på dit Helly Hansen skiundertøj, da det har betydning for, hvor optimalt de forskellige funktioner fungerer. Samtidig er det vigtigt, at du vælger ud fra Helly Hansens egen størreslesguide, når du skal vælge den rette størrelse til dit Helly Hansen skiundertøj, da størrelsesguides kan være forskellige fra mærke til mærke.

Når du skal finde ud af, hvilken størrelse du skal købe i dit Helly Hansen skiundertøj, skal du have styr på disse mål: din højde, omkredsen af dit bryst, din talje og dine hofter, længden på indersiden af dit ben samt længden på ydersiden af din arm. Det sidste måler du ved at måle afstanden fra din nakke til din skulder og derefter fra din skulder til dit håndled.

Bagefter lægger du de to længder sammen. Når du har styr på disse kropsmål, kan du bagefter tjekke i Helly Hansens størrelsesguide, hvilken størrelse du skal vælge i dit skiundertøj. Denne størrelsesguide finder du her opdelt i damestørrelser, herrestørrelser og juniorstørrelser:

Størrelser

Dame

Højde (cm)

Bryst (cm)

Talje 

(cm)

Hofte (cm)

Indvendig benlængde (cm)

Udvendig armlængde (cm)

XS

158-162

82-86

66-70

90-94

75-77

74-76

S

162-166

86-90

70-74

94-98

77-79

76-78

M

166-170

90-96

74-80

98-104

79-81

78-81

L

170-174

96-102

80-86

104-110

81-83

81-84

XL

174-178

102-110

86-94

110-118

83-85

84-86

XXL

178-180

110-116

94-102

118-124

85-87

86-88

 

Størrelser

Herre

Højde (cm)

Bryst (cm)

Talje 

(cm)

Hofte (cm)

Indvendig benlængde (cm)

Udvendig armlængde (cm)

XS

168-172

90-94

76-80

90-94

78-80

79-81

S

172-176

94-100

80-86

94-100

80-82

81-84

M

176-180

100-104

86-92

100-104

82-84

84-87

L

180-184

104-112

92-98

104-112

84-86

87-90

XL

184-188

112-120

98-106

112-120

86-88

90-93

XXL

188-192

120-128

106-114

120-128

88-89,5

93-96

 

Størrelser

Junior

Højde (cm)

Bryst (cm)

Talje 

(cm)

Hofte (cm)

Indvendig benlængde (cm)

Udvendig armlængde (cm)

116/6 år

113-119

61-63

58-60

65-67

49-53

56-58,5

122/7 år

119-125

63-65

60-62

67-69

53-57

58,5-61

128/8 år

125-131

65-67

62-64

69-71

57-60

61-63,5

134/9 år

131-137

67-71

64-67

71-75

60-64

63,5-67

140/10 år

137-142

71-74

67-71

75-78

64-68

67-71,5

152/12 år

142-152

74-79

71-74

78-84

68-72

71,5-76,5

164/14 år

152-164

79-85

74-77

84-90

72-76

76,5-81,5

176/16 år

164-176

85-91

77-79

90-94

76-80

81,5-86,5

NB: er barnet mindre end 116/6 år, findes der også en udvidet guide til det.

Fit

Pasformen på dit skiundertøj er vigtig for, hvordan skiundertøjets funktioner fungerer. For at det skal fungere optimalt, er det altså vigtigt, at tøjet sidder på den rette måde på din krop. Den anbefalede pasform er et tætsiddende fit, hvor tøjet sidder, som var det et ekstra lag hud.

Grunden til, at dette er den generelle anbefaling, er at det på denne måde  bedre er i stand til at holde på din kropsvarme samt til at transportere sveden. Dog er det selvfølgelig også vigtigt, at skiundertøjet ikke sidder for tæt. Er det tilfældet, kan du risikere, at det gnaver steder, det ikke skal.

Nogle foretrækker at have et lidt løsere fit, hvis det er meget varmt, da det giver plads mellem huden og skiundertøjet til, at luften bedre kan cirkulere. Skiundertøj fra Helly Hansen er generelt meget normalt i pasform men kan variere i forhold til model og prisklasse.

Vægt

Der er forskel på, hvor let eller tungt skiundertøj er. Dette kommer an på, hvilket materiale skiundertøjet er lavet af. Er det lavet af syntetisk stof, vejer det mindre, end hvis det er lavet af merinould. I den forbindelse indikerer vægten også, hvor varmt skiundertøjet er. Jo mere det vejer, jo varmere er det. Der findes overordnet tre kategorier, hvoraf Helly Hansen bruger de to i deres beskrivelser.

Den første kategori, de bruger, er “Lightweight” skiundertøj, som går til lidt mildere temperaturer omkring frysepunktet. Det dækker altså over Helly hansens skiundertøj i syntetisk materiale. Den næste kategori, som Helly Hansen bruger, er “Midweight” skiundertøj (ofte angivet “Mid”), som går til koldere temperaturer under frysepunktet, hvilket dækker over deres skiundertøj med merinould. 

Design

Farve 

Skiundertøj fra Helly Hansen findes i mange forskellige farver. Det kommer også an på model, hvilke farver skiundertøjet findes i. Det er helt sikkert, at du kan finde en farve eller et mønster, som passer til dig – hvad enten det skal være farvestrålende og let at genkende eller hellere neutralt og passe til det hele. Derudover er Helly Hansen specielt kendetegnet ved deres striber på ærmerne, som er et let-genkendeligt trademark. 

Benlængde

I forhold til skiunderbukser fra Helly Hansen, så laver de to typer. Den ene er, hvor buksebenet går helt ned til anklen. Dette er optimalt, hvis man vil bruge skiunderbukserne hele året rundt og til andre aktiviteter end skisport. Den anden type er, hvor buksebenet er ¾ lange og kun går til lige under knæet. Med denne type undgår du, at bukserne kradser og skaber gener i støvlerne, hvilket kan være et stort problem for mange. 

Hals

Det er forskelligt fra model til model, hvordan halsen på Helly Hansen skiundertrøjer ser ud. Nogle har den helt klassiske udskæring med en cirkel omkring kravebenet, som gør trøjen meget alsidig – og brugbar hele året rundt.

Andre er lavet med en høj hals, hvilket er en fordel, når man for eksempel står på ski og har brug for ekstra varme omkring halsen. Samtidig fremstilles nogle skiundertrøjer også med en lynlås fra halsen og ned til brystet, hvilket giver endnu en god udluftningsmulighed.

Temperatur

Der er mange ting, som spiller ind i forhold til temperaturen. Først og fremmest skal du overveje, hvor og hvornår du er afsted. Er du mest afsted i de koldeste måneder og i højtliggende skiområder, er det en god ide at anskaffe sig et sæt skiundertøj med merinould, da det holder dig ekstra varm. Er du derimod afsted i de varmere måneder og i et lavere område, har du nærmere brug for et lettere sæt skiundertøj i syntetisk stof, hvor svedtransport er i fokus.

Da det dog er umuligt at forudse, hvordan vejret bliver netop, når du er afsted, kan det være smart at have et sæt af hver type. Er det ikke indenfor budget, er en god hovedregel, at tyndere skiundertøj kan gøres varmere med et ekstra lag, men tykkere skiundertøj kan ikke gøres koldere. 

Pris

Prisen på Helly Hansen skiundertøj spænder bredt. Den billigste enkeltdel koster omkring 300 kr og det billigste sæt omkring 600 kr. Den dyreste enkeltdel (skiundertrøje) koster til gengæld helt oppe omkring 1300 kr. Denne prisforskel er forholdsvis stor og skyldes hovedsageligt kvaliteten af tøjet, materialevalget, samt hvor mange ekstra features skiundertøjet har sammenlignet med det billigere. Det er ikke altid, at det dyreste passer bedst til dig, og du skal derfor vælge udfra, hvor meget du bruger det, hvor og hvornår.

Om Helly Hansen skiundertøj

Historie

Som tidligere nævnt er Helly Hansen et mærke, hvis historie går langt tilbage. Faktisk helt tilbage til 1877 hvor sømanden Helly Juell Hansen fandt ud af, at ordentligt tøj til sømand var en mangelvare. Det resulterede i, at han, sammen med sin kone, startede et erhverv, som producerede diverse tøj fremstillet i groft linnet, som forinden salg blev gennemblødt i hørfrøolie.

Det lyder måske mærkeligt, men netop denne proces gjorde faktisk, at tøjet blev vandtæt. I løbet af 1900-tallet udviklede Helly Hansen løs på vandtætte og funktionelle materialer til deres produkter. Blandt andet stammer LIFA® teknologien og Helly Tech® tilbage fra henholdsvis 1970 og 1984. I dag er Helly Hansen et af de største mærker, når det kommer til beklædning inden for skisport – og outdoorliv i det hele taget. I 2018 blev Helly Hansen købt af Canadian Tire, som i dag råder over hele Helly Hansen. 

Sortiment 

Helly Hansens sortiment spænder bredt. De laver alt lige fra inderste lag til yderste lag og fra lette til varme versioner, som oven i købet passer til mange forskellige slags sportsgrene. Sortimentet indenfor skiundertøj dækker over alt fra skiundertøj til den varmere dag til skiundertøj til dage med høj sol og plusgrader.

Derudover er der også skiundertøj i de fleste prisklasser – lige fra den overkommelige pris af 600 kr for et sæt skiundertøj, til en enkelt trøje til 1300 kr, som så til gengæld kan alt, der er nødvendigt og har alle tænkelige features. Der er derfor helt sikkert et sæt skiundertøj eller en enkeltdel (enten trøje eller bukser, som Helly Hansen også gør sig meget i) i Helly Hansens sortiment, som passer til netop dine behov og dit budget.  

Konkurrenter

Mons Royale

Mons Royale er et skiundertøjsmærke, som satser på skiundertøj med merinould. De brander sig på netop denne feature og er derfor også en konkurrent til Helly Hansen og deres segment af af skiundertøj med merinould. Helly Hansen har til gengæld et sortiment, som spænder bredere i prisklasse samt i materialevalg. 

Kari Traa

Kari Traa er også et stort mærke når det kommer til kategorien skiundertøj. Også Kari Traa satser meget på merinould men laver også tøj i andre materialer til andre formål. Forskellen på Kari Traa og Helly hansen er, at Kari Traa er et mærke fra kvinder til kvinder. De laver altså ikke tøj til mænd eller børn, ligesom Helly Hansen gør. 

The North Face

Der er ofte en sammenligning af Helly Hansen og det store amerikanske mærke The North Face kørende, da de appellerer til nogenlunde samme marked. The North Face har det største sortiment overall, men indenfor kategorien skiundertøj, er det helt sikkert Helly Hansen, som er det bedste bud med flest produkter og features.

Fordele

Som tidligere nævnt er Helly Hansen specielt kendetegnet ved deres striber på ærmerne. Er man på skiferie, er man garanteret at stifte bekendtskab med disse striber, hvad enten det er i byen, på pisten, på restauranten eller på afterski. Netop derfor gør mange brug af Helly Hansen, når de skal købe skiundertøj, fordi de kender til det i forvejen. 

Derudover har Helly Hansen også en stor skare af professionelle sportsudøvere til at repræsentere sig og vise deres produkter frem. Det er som køber rart, da man på den måde er sikker på, at produkterne fungerer, hvis selv de professionelle kan prise sig glade for det.

Endvidere er Helly Hansen et mærke, som producerer skiundertøj i alle prisklasser – måske lige undtagen den allerbilligste. På den måde rammer de også størstedelen af markedet og har et produkt i deres sortiment, som prismæssigt og kvalitetsmæssigt passer til næsten enhver, som er på udkig efter skiundertøj. 

Ulemper

Selvom det er smart, at man let lægger mærke til Helly Hansen på bjerget, fordi det tiltrækker den almene skisportsudøver, så risikerer det ligeså at skræmme den erfarne/semi-proffesionelle skisportsudøver væk, da de forbinder det med ferie og afterski i stedet for skisport på højt niveau.

Derudover gør det også, at mange ikke når til at kigge på Helly Hansens skiundertøj med merinould eller ekstra features eller ved, at det findes, fordi de kun kender til det klassiske, stribede sæt, som består af syntetisk stof.

3 facts om Helly Hansen skiundertøj

Fact 1: Kendt i det urbane miljø

Til trods for, at Helly Hansen startede som et tøjmærke, som producerede tøj, der skulle kunne modstå den barske norske natur, producerer de i dag også urbant hverdagstøj, som i den grad har fået medvind de seneste år. 

Fact 2: Bæres af de professionelle

Mere end 55.000 professionelle skisportsudøvere og sejlere verden over bruger Helly Hansen tøj.

Fact 3: Har spredt sig til hele verden

Fra at have været et lokalt norsk mærke, har Helly Hansen i dag hovedsæde i Oslo og har spredt sig til at blive solgt i 40 lande verden over. De lande, hvor markedet for Helly Hansen skiundertøj er størst, er Norge, Canada, England, USA og Sverige.

Hvad siger undersøgelser om Helly Hansen skiundertøj?

I studiet “Thermal clothing to reduce heart failure morbidity during winter: a randomized controlled trial” undersøges det, om skiundertøj kan være med til at mindske dødstallet hos patienter med hjertefejl i løbet af vinteren.

Det konkluderes, at der ikke er nogen afgørende sammenhæng, da undersøgelsen viser to næsten ens resultater for gruppen med skiundertøj og for gruppen uden. Det, man til gengæld kan tage med fra undersøgelsen, er, at skiundertøj nok fungerer bedst i sammenhænge, hvor dets funktion er at holde aktive mennesker varme og ikke som helbredende element.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilket Helly Hansen skiundertøj er bedst i test?

Vi har lavet en omfattende test og kåret de 4 bedste Helly Hansen skiundertøjs sæt. Se og læs om testvinderne inde i artiklen.

Hvordan tester vi?

Skiundertøjet vurderes ud fra følgende parametre: materialer, funktioner, brugervenlighed og design.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger Helly Hansen skiundertøj?

Valget af Helly Hansen skiundertøjet afhænger af mange forskellige parametre, og vi kommer ind på disse inde i artiklen.

Referencer
  • “Thermal clothing to reduce heart failure morbidity during ….” 8 okt.. 2017, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5640030/. Åbnet 26 jan.. 2021.
Forfatter
Picture of Caroline Vindelev
Caroline Vindelev

Caroline arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Hun er uddannet skilærer gennem Den Danske Skiskole, har tidligere arbejdet som udstyrsekspert i en skiudlejningsbutik i Val Thorens og arbejder i dag som udstyrs- og tøjekspert i skibutikkerne Ski & Fritid og Peak Performance. Hendes passion for den ekstreme side af skisporten har betydet, at hun har deltaget i Freeride DM, Freestyle DM og Freeride World Qualifier. I 2019 vandt hun titlen som Danmarksmester i Big Air. Med andre ord Caroline er et omvandrende ski-leksikon, som nyder at dele ud af sin viden her på magasinet.

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 817 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj