Ski og snowboard efterskoler

Ski og snowboard efterskoler
Af: Anders Toft Braun
Udgivet: 28. jan 2022, 11:23

Skal du på efterskole, og vil kombinere det med ski eller snowboard?

Der er mange af jer derude, hvor interessen for ski eller snowboard første lige er begyndt. Vi ved at i ser mange YouTube videoer med både tips og tricks fra de store drenge. Men hvis du gerne vil forbedre dig og- eller på skiferie, selvom du drømmer om at tage på efterskole. Så frygt ej, der er flere muligheder for dig, for at kombinere disse to ting.

Der er efterskoler, som tilbyder specielle linjer, hvor du kan få lov til at tage en skiuddannelse, om det er i form af uddannelse eller andet, kan du finde på de enkelte efterskolers hjemmesider.
Dog kan du netop kombinere den fedeste hobby med at få det fedeste år i dit liv. Ikke nok med du får lov at dygtiggøre dig på ski eller snowboard, så får du også muligheden for at få et år, som du aldrig glemmer. Et år på en ski efterskole hvor man får venner for livet og prøver at skubbe sine egne grænser og lærer sig selv meget bedre at kende. 

Skal jeg være øvet for at komme på skilinjen?

På linjerne behøver man ikke starte som en professionel, så hvis du er rookie, og gerne vil forbedre dig eller om du er en øvet, så er der mulighed for begge dele. Dette betyder også at man kan starte med at låne sine ski eller snowboard, og hvis man så senere hen finder ud af man skal have købt sig nogle nye planker, så kan du få vejledning fra skolen og de andre elever. 

Nogle af lærerne på efterskolerne er også specialiseret inde for forskellige former for ski eller snowboard, derfor vil du også kunne få træning i hvordan man skal kunne udføre bedre tricks i parkerne eller hvordan man kan læse offpisterne bedre, så man bliver en haj til det hele. 

Du kan se alle ski og snowboard efterskoler inde på Efterskole Info.

Skal man gå på skilinjen for at komme til at stå på ski på efterskolen?

Du behøver bestemt ikke vælge skilinjen, hvis du gerne vil på ski i dit efterskoleår. Mange efterskoler tilbyder en skiferie, hvor hele efterskolen tager afsted i en uge. Dette betyder at alle eleverne tager afsted sammen, og at man får lov at køre med dem man har lyst til. Her kan man både vælge ski eller snowboard. Dette gør at du får muligheden for at slå dig løs den ene uge og vedligeholde dine skills. 

På den skiferie vil efterskolen typisk lave en masse aktiviteter, hvor eleverne kommer til at dyste eller udfordre hinanden i forskellige discipliner. Her vil man kunne konkurrere mod sine gode venner og få en helt unik oplevelse med sine nye venner. 

Så frygt ej! Et år på efterskole, sætter ikke en stopper for at du får lov til at fræse ned af de nypløjede pister. Tværtimod får du lov til at fræse derudaf mens mor og far bliver derhjemme og du nu kan nyde en skiferie med nogle af de fedeste mennesker. 

Vi håber du vælger at tage på en efterskole, som har tilknyttet ski eller snowboard, vi lover det bliver uforglemmeligt! 

Forfatter
Picture of Anders Toft Braun
Anders Toft Braun

Anders arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Han har en stor interesse for nyheder, trends og tendenser og nyder at kombinere dette med hans passion for journalistik og formidling. Med en skilærer uddannelse og et utal af uger på ski i bagagen ligger han inde med en ekspertise, som han drager fordel af i sin journalistik. Han har en passion for især ekstremdelen af skisport, herunder freestyle og freeride, og foretrækker derfor den dybe puddersne og snowparken frem for at køre alpint skiløb på de grønne, blå, røde og sorte pister. Desuden er han fast seer af skikonkurrencer som X Games, Dew Tour og Freeride World Tour.

Andre nyheder

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 817 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj