Skiferie Tjekkiet

Lift og bjerg skiferie Tjekkiet
Sidst opdateret: juni, 2024 | Denne artikel indeholder annoncer

Hvis du tænker skiferie og snesikkerhed, så er Tjekkiet måske ikke det første land, der dukker op i tankerne. Men hvad siger du til et prisniveau der ligger langt under det kendte i Alperne? Hvad siger du til kort transporttid fra Danmark? Value for money? Hvis dette er noget, som er tiltrækkende for dig, så læs med om alternativet til de traditionelle skirejsemål – du vil kun blive positivt overrasket!

Find en skiferie til Tjekkiet her: Snowtrex

Skiekspert Emilie Holm har besøgt skilandet Tjekkiet og giver nu sin ærlige anmeldelse af skilandet. Anmeldelsen omfatter en top 3-liste over de bedste skiområder i landet, dybdegående beskrivelser om hvert område, en guide til hvordan du vælger det optimale skiområde og generel information om Tjekkiet som skiland.

Indholdsfortegnelse

Top 3 skiområder i Tjekkiet

1) Špindlerův Mlýn

Introduktion

Špindlerův Mlýn er et af de mest populære og største område, hvor du kan stå på ski i Tjekkiet. Det er beliggende i Krkonoše bjergområdet i det nordlige af Tjekkiet. Der er i alt 28 km. pister, hvor de fleste appellerer til nybegynderen eller den let øvede skiløber. 

Skiterræn

Špindlerův Mlýn ligger i omkring 700 meters højde, og skiløbet finder du i op til cirka 1500 meters højde. Skiområdet er delt op i to områder, Svaty Petr og Horni Misecky, som er beliggende 3 km. fra hinanden. 

Du finder i alt 25 km. af pister, og fordelingen ser således ud: 

 • 7 km. blå pister 
 • 13 km. røde pister 
 • 5 km. sorte piste
 • 92 km. langrendsløjper 
 • 16 lifter, 11 slæbelifte og 5 stolelifte

Det ses på fordelingen af pister, at nybegynderen og den let øvede skiløber har rig mulighed for at øve sig her. Samtidig muligheder for den øvede/ erfarne skiløber dog uden helt så store udfordringer. Det kan ses, at området er et kæmpe mekka for langrendsløberen eller skiløberen, som ønske at veksle imellem ski og langrend. 

Der er de seneste år blevet investeret en del, for at opgradere skisystemet i Špindlerův Mlýn. Ligeledes har de et velfungerende sneproduktionssystem med mange snekanoner i området. Grundet skistedetes højde, så står du på ski omgivet af træer, hvilket skærmer lidt af for blæst og kulde, og gør turen ned af pisterne hyggelig. 

Desuden er der også flere moderne snowparker at finde i området med blandt andet halfpipe. 

Skiudlejning

Ligesom alle andre skisportssteder, så er der massere af skiudlejninger at finde i begge dele af byen. Det er dog værd at tjekke deres anmeldelser først, da nogle har fået dårlige anmeldelser. 

Eksempel på skiudlejninger med gode anmeldelser: 

Spindel Motion Shop & rental: Er til at finde i begge byer, og er placeret lige ved pisten for at gøre det så nemt for dig som muligt. Her kan du leje alt inden for ski, snowboard og langrend. Det er her muligt at vælge 3 kategorier af udstyr: Economy, performance og top. 

Priserne for skiudlejning for 6 dage ser således ud (7. dag er gratis):

 • Economy ski/snowboard og støvler voksen: Cirka 95 €, eksklusiv stave og hjelm 
 • Economy ski/snowboard og støvler barn: Cirka 65 €, eksklusiv stave og hjelm 


Snow monkey:
  

Beliggende i Horni Misecky og er desuden også en skiskole. 

Her lejer du det seneste nye udstyr, og du skal ikke betale for service på dit lejede udstyr. Det er topmoderne fra nogle af de bedste mærker. 

Hvis du booker online på deres hjemmeside, som er helt udmærket, så får du 10 % rabat, ligesom en større gruppe også opnår rabat. Faktisk garanterer Snow Monkey, at de er den billigste skiudlejning i hele resortet når man booker online. De garanterer, at det lejede udstyr er tilgængeligt, at du gratis kan bytte dit udstyr hvis du ikke er tilfreds med det, ekstra hurtig service for online bestillinger i forhold til afhentning samt hjelmene er desinficerede. Hvert sæson fornyer de 85 % af deres udstyr. 

Her er det også muligt at leje 3 kategorier: Normal, premium og top. 

Priserne for skiudlejning for 6 dage ser således ud inkl. hjelm og stave (7. dag er gratis):

 • Leje af ski, støvler, stave og hjelm for børn: 58€ (53€ ved online bestilling)
 • Leje af snowboard, snowboard støvler og hjelm: 81€ (73€ ved online bestilling)
 • Leje af “Top” ski, støvler, stave og hjelm: 119€ (107€ ved online bestilling) 


Skiskole

Er også til at finde i Špindlerův Mlýn med flere forskellige udbydere. Det største spørgsmål af dem alle i forhold til skiskole er, hvorvidt der er dansk skiskole? Og her er svaret ja! 

Maskot: Maskot er et dansk team af guider og skiinstruktører, som har mange års erfaring med at servicere danskere på skiferie i Špindlerův Mlýn – både med liftkort, skileje og skiskole. De er tilknyttede den største og ældste skiskole i Špindlerův Mlýn, som giver de bedste muligheder for eksempel begynder område og egen skiskole indgang ved lifterne.

Priser:

Børneskiskole fra 4 til 12 år med undervisning fra 10 – 11:50 og igen fra 14 til 15:50 koster for 6 dage cirka 190 euro. 

Privatlektion kan kun bookes på stedet. 1 lektion a 55 min for en person koster cirka 43€ for en morgen lektion. 

Flere priser og muligheder kan læses på deres hjemmeside. 

Snow Monkey: Skiskolens mål er læring samtidig med, at man har det sjovt. Instruktørerne snakker engelsk, tysk, polsk, tjekkisk og pizza/pomfrit(bremse og parallelle ski). De tilbyder undervisning af børn, voksne og guidede ture som langrend. 

Snow Money tilbyder privatlektioner med op til 5 personer, og ligesom med skiudlejning, så er der rabat at hente, hvis du booker online. 

Priser:

En person i 2 timer koster 73 euro, og 66 euro hvis du booker hjemmefra. 

5 personer i 2 timer koster i alt 140 euro, og 126 euro hvis du booker hjemmefra. 

Overnatning

De primære overnatningsmuligheder i Špindlerův Mlýn er: Hotel, pension og lejligheder. Fordelen ved indkvarteringerne i byen er priserne – de er langt under hvad normalen i Alperne er. 

Til børnefamilier er det 3 stjernede Hotel Aqua Špindlerův Mlýn velegnet, da der er vandland og børnepool. Andre familie/børne alternativer kunne være Pension Happy Superior eller Harmony Club Hotel. 

Andre muligheder kan være Hotel Olympie, som er et populært hotel med gratis morgenmad, gratis parkering, gratis wi-fi, gratis transport i området, indendørs pool og en restaurant. 

Når man booker indkvartering i Špindlerův Mlýn skal man være opmærksom på beliggenhed i forhold til afstand til lift/pist. 

Mad og drikke

I Špindlerův Mlýn har du rig mulighed for at få god mad og drikke. Byen har nemlig hele 52 restauranter, og byder også på after-ski barer og natklubber. 

Restauranterne er både billige og lækre, og du kan både få et traditionelt tjekkisk måltid, men italiensk og mexicansk kan du også sagtens finde. 

Top 3 restauranter på Tripadvisor i Špindlerův Mlýn: 

 • Lomnice RestaurantSelvom Lomnice er kåret som den bedste restaurant er priserne stadig under standarden i Alperne. Du kan få alt fra rib-eye steak til tartare, burger, salater mm. 
 • Bakchus – Steak Restaurant & Café – Deres steak og kød skulle være fantastisk og et besøg værd. 
 • Lebeda – Byder på tjekkiske og internationale retter. Hyggeligt lokale og imødekommende personale.
 

Du kan naturligvis også få massere af verdenskendt tjekkisk øl til billige penge. 

I forhold til supermarkeder, så ligger der en lille købmand i centrum, og ellers ligger der et større(NORMA) i byens udkant. 

Transport

Špindlerův Mlýn ligger kun cirka 750 km. fra Puttgarden, og derfor er der god mulighed for at køre hertil. Mange indkvarteringer har parkering inkluderet, og ellers  er der gode parkeringsmuligheder. 

Det er også muligt at flyve til Prag, hvorfra Špindlerův Mlýn kun ligger 2 timers kørsel væk. Det er også muligt at tage en taxa fra lufthavnen til cirka 133€ for 4 personer og 166€ for 8 personer. 

Bybusserne er gratis. 

Oplevelser

Byen i Špindlerův Mlýn er også super hyggelig, og på ingen måde en satellitby. Den kan sammenlignes lidt med skidestinationer i Østrig. 

Det kan du også opleve i Špindlerův Mlýn

 • Konkurrencer som for eksempel World Cup bliver afholdt på destinationen
 • Aqualand 
 • Kælkebaner
 • Isklatring
 • Zip line på 120 meter
 • Squashbaner
 • Snescooterkørsel
 • Golfsimulator på Harmony Club Hotel

Flere aktiviteter og begivenheder kan også findes ved hjælp af byens informationscenter. 

Prisniveau

Et 6-dages liftkort for en voksen koster omkring 177€.

Generelt er der god mulighed for at spare penge i forhold til indkvartering, mad og drikke. 

2) Černá hora

Introduktion
Černá hora er et skisportssted i det nordlige Tjekkiet, som består af 5 mindre skiområder. I alt har du omkring 50 km. pister på et Černá hora liftkort, som byder på pister til alle niveauer. Det laveste af skiområderne er beliggende i 500 meters højde, og det højeste du kommer op i området er næsten 1300 meters højde. Igen er priserne i bund, og transporttiden fra Danmark kort. 

Skiterræn

De 5 områder i Černá hora, som er forbundet med skibusser: 

Pec pod Sněžkou:

Beliggende i 830 meters højde, og har 13 km. piste og 12 lifte. Det er her den eneste sorte piste i Černá hora findes. Over halvdelen af pisterne af røde, så et område for den øvede skiløber. 

Janské Lázně:

Beliggende i 600 meters højde, og har 15 km. piste og 11 lifte. Det er i dette område, at den længste piste på 2,6 km. findes. Her er størstedelen af pisterne også røde, og dette skulle være et af de bedste områder for den øvede skiløber. Her er der også mulighed for aften kælkning på et 3,5 km. langt spor. 

Černý Důl :

Beliggende i 620 meters højde, og har 11 km. piste og 9 lifte. Dette område har hovedsageligt blå pister, og er særdeles velegnet til nybegyndere og let øvede skiløbere. Der er også en funpark i Černý Důl.

Velká Úpa:

Beliggende i 708 meters højde, og har 2,4 km. piste og 4 lifter. Altså et relativt småt område med blå og røde pister. 

Svoboda nad Úpou:

Beliggende i 530 meters højde, og har 1,1 km. blå pister og 3 lifte. Derved også et meget småt område, som kun appellere til begynderen. Ligger dog meget tæt på tidligere nævnte Janské Lázně, som har lidt mere at byde på. 

Der findes mulighed for at afprøve aftenski i næsten alle 5 skiområder cirka fra 18 til 21. Priserne for dette varierer mellem 6-16 € cirka. 

I Černá hora findes er liftsystemet ved at blive opgraderet til som du kender det i Alperne, og der er blandt andet en 8-personers gondol og stolelifte med varme i.

Skiudlejning

“SkiResort” har en skiudlejning i hver af de 5 skiområder, og har endda 3 i Janské Lázně. Her kan du leje alt dit ski og snowboardudstyr, kælke, langrend og randonee ski. Desuden har nogle af butikkerne også et test-centrum, hvor du kan teste for eksempel de nyeste ski. 

Du kan leje nyt udstyr fra Atomic og Salomon, som er velplejet. Det er gratis at benytte skiopbevaringen, når du lejer hos SkiResort. 

Du skal huske at medbringe et ID eller pas – ellers er det ikke muligt at leje udstyr. 

Hvis du lejer udstyr før kl. 14, så får du en halv dags gratis leje. 

Eksempler på priser hos SkiRental:

 • Leje af ski, støvler og stave 6 dage barn: 47€ (7. dag gratis)
 • Leje af ski, støvler og stave 6 dage voksen: 100€ (7. dag gratis)

Bemærk, at der skal betales depositum for lejet udstyr. 

Skiskole

“Skiresort” er også en en skiskole såvel som skiudlejning, og er derfor også at finde i alle de 5 skiområder. Der er desværre ingen dansk skiskole, men der undervises på blandt andet engelsk, tysk mm. på skiskolen. Nogle af rejsebureauerne kan have en guide til at køre med for at oversætte, men du finder ikke en decideret dansk skiskole i Černá hora. 

SkiResort tilbyder forskellige lektioner: Privat, “lille skiløber”, gruppe, familie og VIP privat hvor der blandt andet indgår test af udstyr. 

Lille skiløber er børn under 5 år, og hvis dit barn er tilmeldt disse lektioner, så er det også gratis at leje udstyr. 

5 dages gruppe lektion(3,5 time hver dag) koster cirka 140€. 

1 times privatlektion kan i 3 af skiområderne fås til 26€ og i alle områder 31€. 

Der er også mulighed for babysitning i skiskolen for børn over 3 år. 

Overnatning

I Černá hora er hoveddelen af indkvarteringer lejlighed, pension og hotel. Chaleter/hytter er ikke særlig udbredt, men det er muligt at finde nogle. 

Priserne i de 5 områder er stort set det samme. Når man booker indkvartering i Černá hora, skal du beslutte hvilket skiområde du vil bo i. Er I et hold nybegyndere afsted så ville  Černý Důl være oplagt, men er det den mere erfarne skigruppe som er afsted, så er Janské Lázně et bedre bud. 

Heldigvis er det nemt at komme frem og tilbage til de forskellige områder både i bil og i shuttle bus, som kører mellem skiområderne. 

Være opmærksom på afstand til pisten ved booking og skiområde. 

Mad og drikke

Maden i Černá hora er ganske fin, og endnu bedre er priserne. Flere steder vil du kunne få en børnemenu til under 5€, og en fadøl til under 2€.

Priserne på restauranterne ude i terrænet er også meget lavere end Alperne generelt, og du vil typisk kunne få en spaghetti bolognese til 7€ (du betaler minimum det dobbelte i fx Frankrig). Mange af restauranterne har desuden også terrasser, hvor du kan nyde din frokost i solen. 

Transport

Černá hora er cirka 900 km. fra Puttgarden, så det er overskueligt at kører dertil. 

Der er 230 km. til Prag Lufthavn og 180 km. til Wien. 

Mange af indkvarteringerne har parkeringspladser, og det er en god ide at oplyse ved booking. 

Oplevelser

Den mest livlige by i Černá hora er Pec pod Sněžkou, hvor der er god after-ski at finde efter en lang dag på pisterne. 

Derudover kan du blandt andet opleve følgende aktiviteter: 

 • Aften ski cirka fra 18 til 21
 • Bobslæde
 • Kælkebane med mulighed for aften kælkning
 • 70 km. langrendsløjper 
 • Spa og wellness
 

Prisniveau

Prisniveauet i Černá hora er også langt under de priser, som gør sig gældende i Alperne. De er måske også en smule under priserne i Špindlerův Mlýn.

Et liftkort for en voksen i 6 dage koster cirka 230€, men hvis du bestiller online kan du få det til 170€. Det er næsten det samme, som i Špindlerův Mlýn – i Černá hora får du bare flere km. pister at bruge. 

3) Harrachov

Introduktion

Harrachov er ligesom de 2 ovenstående destinationer også beliggende i Krkonoše-bjergene i omkring 650 meters højde. Skiområdet har i alt 8 km. pister, og henvender sig til nybegynderen eller den let øvede skiløber. En erfaren skiløber vil hurtigt løbe tør for udfordringer her. Tilgengæld er Harrachov en super hyggelig by, hvor hovedgaden er fyldt med restauranter, barer og butikker. 

Skiterræn

I Harrachov har du mulighed for at komme op i 1020 meters højde. 

Der er 5 lifter 2 stolelifte og 3 slæbelifte. 

Fordelingen af pister ser således ud:

 • 35% blå pister 
 • 49 % røde pister 
 • 16 % sorte pister 

Den længste piste i Harrachov er 2,2 km. lang, og du finder desuden over 50 km. langrendsspor. 

Harrachovs skiterræn kunne være ideelt for en børnefamilie eller en forlænget weekend med vennerne. 

Skiudlejning

Der er flere forskellige skiudlejninger i Harrachov. 

M-Ski rental: Har en masse forskellige ski fra blandt andet Head, Salomon, Atomic, Rossignol og snowboard fra Burton. Det er også muligt at leje langrendsudstyr og kælke. Udstyret lånes ud i perfekt stand, og kan du lide det, så er det muligt at købe til en god pris efterfølgende. Det er også muligt at opbevare ski og støvler her. 

Eksempler på priser: 

 • Skisæt for en voksen i 6 dage: 57€ (7. dag er gratis)
 • Skisæt for et barn i 6 dage: 43€ (7. dag er gratis)
 

Skiskole

Selvom Harrachov ikke er et stort skiområde, så er der alligevel mange skiskoler. 

Der er desværre ikke nogen dansk skiskole her. 

GGR Harrachov: Mulighed for undervisning for alle niveauer og aldre. Er centralt placeret i byen. En times privatundervisning koster 32€.

JPK Ski school: Underviser alle aldre og niveauer, og sjove øvelser er i fokus. Alle deres instruktører er veluddannede, og tilpasser undervisning til netop dit behov. Tilbyder også skiudlejning. 

Overnatning

Lejligheder, pensionater og hoteller er de mest populære indkvarteringer i Harrachov. Der er også få chaleter/hytter i byen. En del af hotellerne har spa, sauna og wellness, da Harrachov er en gammel spa by. 

Eksempler på indkvarteringer til børnefamilier: 

 • Hotýlek pod smrkem
 • Hotel Rýdl
 • Pytloun Wellness Hotel Harrachov.
 

Mad og drikke

Der er rig mulighed for at spise ude i Harrachov, og en tjekkisk øl til after-ski til en tjekkisk god pris naturligvis. 

Restauranter med gode anmeldelser i Harrachov: 

 • La Torretta: Småt og hyggeligt sted. Maden her har et italiensk pift, og skulle være ganske god. 
 • Novosad Brewery: Et bryggeri hvor du har mulighed for at smage øl. De serverer også lokale retter. 
 • U Studny: Et populært sted, så sørg for at booke bord! Maden er god og øllen er billig.

Transport
Harrachov er 708 km. fra Puttgarden, og er derfor nem og overskuelig at køre til. Der er ca. 150 km. til lufthavnen i Prag. 

Parkering i Harrachov er også en mulighed, og anbefales at oplyse ved booking af indkvartering. 

Oplevelser

En gåtur i den hyggelige by og dens lokale butikker kan man sagtens bruge en eftermiddag på. Derudover kan der tilkøbes spa og wellness på byens hoteller, hvis det ikke indgår på din indkvartering.

Eksempler på andre oplevelser i Harrachov:

 • Mumlava vandfald
 • Novosad & son bryggeri og glas museum.
 

Prisniveau

I højsæsonen koster et 6 dages liftkort til en voksen 148€ og for et barn 104€.

Det er også muligt at købe liftkort som en familie pakke, så for eksempel 2 voksne og 2 børn(under 13 år) 6 dage i højsæsonen samlet koster 303€. 

Sådan vælger du det optimale skiområde i Tjekkiet

Skiterræn

En god ide, når man skal vælge skiområde er at starte med ens skiløb. For at få mest muligt ud af ferien, så skal dit skiløb passe til det valgte område. 

Harrachov har kun 8 km. pister, men gode muligheder for nybegynderen og den let øvede skiløber. Området er overskueligt af størrelse, og det kan klart være en fordel, hvis man er en familie afsted for første gang på ski. 

I Černá hora får du 50 km. af pister, så et større område at udfordre sig selv på også i forhold til områdets sværhedsgrad. Især Janské Lázně og Pec pod Sněžkou er indbydende for den erfarne skiløber. Samtidig har du også de 3 andre områder i Černá hora, der er tilpasse til en nybegynder eller let øvet. Dermed kan hele familien sagtens tage sammen afsted hertil, på trods af vidt forskellige områder. 

Špindlerův Mlýn er nok en mellemting mellem de to ovenstående. Appellerer mest til nybegynder/let øvet, men har også noget til den erfarne. Langrendsløberen har rig mulighed for mange kilometers spor alle 3 steder.

Flot udsigt skiferie Tjekkiet

Skiudlejning

Er ikke den afgørende faktor for at vælge den rette destination i Tjekkiet. Alle destinationerne har gode og flere muligheder for skiudlejning. 

Skiskole

Hvis man vil have dansk skiskole, så er det kun til at finde i Špindlerův Mlýn. 

Overnatning

Alle 3 destinationer tilbyder de samme overnatningsmuligheder: Hotel, lejlighed, pensionat og få chaleter. Nogenlunde samme prisniveau og mulighed for børnevenlige hoteller.

Mad og drikke

Også nogenlunde det samme. Du kan både få et lokalt måltid alle 3 steder, men hvis du er mere til noget mere europæisk/internationalt er det også muligt alle steder. Billige øl har områderne også til fælles. 

Transport

Špindlerův Mlýn og Harrachov er omkring 750 km fra Puttgarden, så nemme at køre til. Černá hora er der 900 km. til så lidt længere. 

Alle 3 er tæt på Prag lufthavn, og der er mulighed for billige taxaer til destinationerne eller endnu billigere rutebusser. 

Oplevelser

Harrachov er meget lokal og hyggelig i forhold til oplevelser. 

I Špindlerův Mlýn kan du være heldig at være der samtidig med en World Cup konkurrence afholdes, ellers er der massere andet at foretage sig. 

I Černá hora kan du opleve en masse forskelligt i og med der er 5 forskellige bydele. 

Prisniveau

Generelt er prisniveauet i Tjekkiet langt under hvad der er standard i Alperne – i hvert fald på indkvarteringer og mad/drikke. 

Prisniveauet på de 3 destinationer er stort set ens, men grundet Špindlerův Mlýns popularitet er her lidt dyrere.

Skiudstyr og skitøj til skiferie i Tjekkiet

På grund af, at det ikke er helt så moderne liftsystem er der mange åbne lifter i Tjekkiet. Du kan altså ikke sidde i en gondol og få varmen. Derfor er det en god ide at kunne dække ansigtet til med en god halsedisse. 

Lag-på-lag er også en god løsning, da Tjekkiet ikke har så højt skiløb som for eksempel Frankrig, og meget af terrænet er omgivet af træer, som giver læ.

Skihistorien om Tjekkiet

Ski i Tjekkiet begyndte i slutningen af 1800-tallet, og her blev de første konkurrencer også holdt. Allerede dengang promoverede de lokale skiløbere sporten, og turisme opstod allerede der.

I 1913 blev de første konkurrencer med internationale deltagere afholdt. Siden 1970’erne har den tjekkiske skiskole udviklet sig. Mange danskere er stadig ikke bekendt med skiferie i Tjekkiet, men er noget der har udviklet sig de sidste år, og interessen er stigende.

Skikulturen i Tjekkiet

Det er en god ide at have hævet kontanter når du skal på skiferie i Tjekkiet, da mange af de lokale butikker og skiudlejninger kun tager kontanter. Det er også meget normalt, at der er depositum på lejet skiudstyr og liftkort. Off-piste er forbudt mange steder, og der uddeles bøder hvis man alligevel begiver sig ud.

Skiregler i Tjekkiet

Da der er aftenski på mange af destinationerne i Tjekkiet, så er det vigtigt, at man er nede af pisterne når de lukker.
Ellers gælder de 10 gyldne ski- og snowboardregler også i Tjekkiet. Blandt andet at have respekt for andre, at kontrollere sin fart, undgå at stoppe på pisten og overholde skilte og markeringer. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilke skiområder i Tjekkiet er bedst?

Skiekspert Emilie Holm har besøgt Tjekkiet og afslører nu de bedste skiområder.

Hvordan vælger jeg det optimale skiområde i Tjekkiet?

Det afhænger af en række parametre, som du kan læse mere om i artiklen.

Hvilke skiregler skal du være opmærksom på i Tjekkiet?

Der er nogle forskellige regler alt afhængig af, hvilket land der er tale om. Læs om reglerne i artiklen.

Forfatter
Picture of Emilie Holm
Emilie Holm

Emilie arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Livet i Alperne, passionen for skiløbet og ski miljøet tog for alvor fart i vinteren 16/17. Der var hun nemlig på sin første sæson i den lille, autentiske bjergby Valloire. Her blev hun grebet af guidejobbet og det at tage på sæson. Det er i alt blevet til 3 hele sæsoner siden og adskillige uger som uge-guide. Ergo, hun har besøgt et utal af skilande samt dets skiområder og har derfor en bred faglig viden om det at holde skiferie, som hun med stor glæde deler ud af her på magasinet.

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 817 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj