Skiferie Tyskland

Lift i skiferie Tyskland
Sidst opdateret: februar, 2023 | Denne artikel indeholder annoncer

Tyskland er for dig, der vil spare både penge og tid, men samtidig ønsker dig varmere temperaturer end skandinavien kan tilbyde. Tyskland byder på et hav af forskellige områder, hvoraf de fleste er meget let tilgængelige fra Danmark. Områderne er både billige og familievenlige og helt ideelle til ungernes første møde med skiene. Tyskland inviterer på massere af blå nedfarter og de fleste områder henvender sig primært til nybegyndere og let øvede skiløbere. Med dét sagt, er det også en oplagt destination for den øvede skiløber, som leder efter en forlænget weekend på skiene.

Find en skiferie til Zell Am See her: Snowtrex | Sunweb

Skiekspert Emilie Lystberg har besøgt skilandet Tyskland og giver nu sin ærlige anmeldelse af skilandet. Anmeldelsen omfatter en top 3-liste over de bedste skiområder i landet, dybdegående beskrivelser om hvert område, en guide til hvordan du vælger det optimale skiområde og generel information om Tyskland som skiland.

Indholdsfortegnelse

Top 3 skiområder i Tyskland

Her ses en liste over de 3 bedste skiområder i Tyskland:

  1. Winterberg

  2. Harzen

  3. Berchtesgaden

 
 Winterberg

Introduktion

Winterberg er en let tilgængelig skidestination, som byder på alsidigt skiløb, hvor der er lidt til enhver smag. Området henvender sig primært til nybegyndere og let øvede skiløbere og er særlig attraktivt for småbørnsfamilierne, som ønsker at prøve kræfter med skiene på den korte skiferie eller forlængede weekend. Destinationen inviterer desuden på smuk natur og sjove oplevelser udenfor pisterne. Hvis det er afterski der trækker i dig, får du det bestemt heller ikke kedeligt i Winterberg.

Skiterræn

Winterberg by ligger i 630 meters højde, mens du kan stå på ski op til 820 meters højde. Et liftkort til Winterberg giver adgang til i alt 35 kilometer pister, fordelt på både blå, røde og sorte. De moderne lifter er primært fordelt på slæbe- og stolelifter og fragter hurtigt og sikkert gæsterne til tops.

Winterberg indgår også i et samarbejde med nabobyerne om liftkortet Wintersport-arena-Sauerland. Med dét for du adgang til hele 66 pistekilometer. I området finder i et stort børneområde, hvor de yngste i trygge rammer, kan komme i gang med skiløbet. Pisterne fordeler sig på mange forskellige niveauer, men henvender sig primært til nybegyndere og let øvede skiløbere.

Området inviterer også på snowpark for de øvede og pisterne ligger da også op til carvingsving og træning for den garvede skiløber. I områdets snowpark, kan freestyle entusiasterne for alvor gå i krig. Her er der nemlig både kickers, rails og boxe at finde i mange størrelser og udfordringer til alle niveauer. Winterberg udmærker sig også på sine særdeles gode muligheder for aftenskiløb. Området byder nemlig på hele 14 oplyste pister, som danner rammerne for en hyggelig aften aktivitet.

Oversigt skiferie Tyskland

Sne- og vejrforhold

Sæsonen i Winterberg løber fra 1 februar til start april. Winterberg byder på trods af sin højde, på et velfungerende skiområde. Det skyldes destinationens moderne kunstsne anlæg, som hver dag sikre gode og sneklædte pister som du og familien kan udfolde jer på.

Temperaturene i Winterberg ligger i løbet af sæsonen, på et sted imellem -3 ℃ og 8 ℃. Denne temperatur gælder for dalen og vil være en anelse højere på toppen. Selvom snevejr naturligvis finder sted i Winterberg, er det særligt også områdets snemaskiner der effektivt producere kunstsne til pisterne.

Skiudlejning

I Winterberg er der flere forskellige steder at leje dit udstyr og priserne er meget fordelagtige, sammenlignet med tysklands nabolande. 6 dages leje af ski, stave og støvler koster mellem 86 € og 115 € (Svarende til 645 kr. – 865 kr.) Prisen er afhængig af kvalitet. Prisen for ski til børn under 14 år, er desuden væsentligt lavere. Prisen for 6 dages leje af snowboard og støvler ligger på omkring 82 € (Svarende til 615 kr.) Hos flere af udlejningsstederne får du 10 % rabat, hvis du forudbestiller dit udstyr online.

Skiskole

Winterberg byder på et godt børneområde, hvor familiens yngste kan få smag for skisporten gennem sjov og leg. Ydermere er det i Winterberg muligt at få undervisning af danske skilærere og derfor er området særligt attraktiv for de danske børnefamilier. I Winterberg kan du få undervisning både på ski, snowboard og langrend og uanset niveau. Prisen for 5 dages gruppeundervisning á 4 timer koster 200 € (Svarende til 1500 kr.) En times privatundervisning koster omkring 60 € (Svarende til 450 kr.)

Overnatning

I Winterberg finder du et bredt udvalg indkvarteringsmuligheder i forskellige prisklasser. Fælles er, at de ligger tæt på pisterne og du generelt kan regne med høje standarder og god service. Det er uanset om du vælger en privat pension, skilejlighed eller slår dig ned på et hotel. I Winterberg er der gode muligheder for at finde økonomiske overnatningsmuligheder.

Mad og drikke

Selvom du ikke kommer uden om Sauerkraut og traditionel tysk mad, så skal man altså ikke lede længe efter en burger eller pizza. Området byder generelt på meget alsidig mad, hvor alle familiens medlemmer nok skal få stillet sulten.

I Winterberg får du desuden meget for pengene og restaurantbesøg behøver ikke være den store investering. I byen finder du også flere gode og velassorterede supermarkeder. Her kan i med fordel handle ind til familiens behov eller selv stå for madlavningen i lejligheden.

Transport

Winterberg ligger kun 500 km fra den dansk-tyske grænse og er derfor et attraktivt rejsemål til den korte skiferie. Også med tog er det ganske enkelt at komme til Winterberg. Transporttiden er naturligvis længere end med bil, til gengæld kan hele familien slappe af på vejen. Togturen er desuden et økonomisk valg, da billetpriserne sjældent er høje.

Oplevelser

Winterberg inviterer på smuk natur og er rig på vandreruter, der er klar til at blive udforsket. Som nævnt er området særlig attraktivt med sine gode forhold til aftenskiløb. En aften aktivitet til sjov for alle. Udover de oplyste skipister, støder du også på en oplyst kælkebane, som nok skal bringe smilet frem hos særligt de mindste. Også en tur i bobslæde eller en kanetur gennem det smukke snelandskab, er oplevelser du kan glæde dig til i Winterberg.

I byen er der også et stort badeland at finde. Her skal i nok finde jer til rette, uanset om den står på sauna og afslapning eller rutchebane sjov. Sidst men ikke mindst, kommer vi ikke uden om afterski. I Winterberg støder du på den traditionelle charme og livlige afterski musik, som kendes fra Østrig. Byen byder på et hav af skihytter, værtshuse, barer og diskoteker, som alle står klar til at invitere på dans og store fadøl, til lyden af de velkendte afterski sange.

Prisniveau

Winterberg er et rigtig godt bud på en billig skiferie destination. Transporten er kort og priserne er generelt en del lavere end hos destinationerne i alperne. Alle liftkort over 3 dage gælder automatisk til området Wintersport-arena-Sauerland, som byder på i alt 66 pistekilometer. Et sådan liftkort koster for en voksen i 6 dage 138 € (Svarende til 1035 kr.) Et tilsvarende liftkort til børn mellem 6 og 15 år, koster 96 € (Svarende til 720 kr.)

Harzen

Introduktion

Harzen er et overskueligt og let tilgængeligt område fra Danmark. Destinationerne i Harzen henvender sig primært til nybegyndere og er altså helt ideelt til en førstegangs skitur. I Harzen kan du desuden sikre dig selv og ungerne dansk skiundervisning og sammen med de børnevenlige pister, gør det området særlig attraktivt for børnefamilien.

Med den korte distance fra Danmark er Harzen også perfekt til dig, der trænger til et afbræk fra hverdagen og blot snupper en forlænget weekend i sneen. Harzen er udover sit skiløb og smukke historiske byer, også en destination hvor man ikke skal have den helt store pengepung fremme.

Skiterræn

Harzen er en bjergkæde i Tyskland, hvor der er flere små skiområder. De enkelte områder drives hver især af forskellige lift selskaber og derfor kan du med fordel købe éndagsliftkort, hvis du ønsker at prøve kræfter med forskellige bjerge. I Harzen er områderne små og overskuelige, sammenlignet med sine østrigske naboer. Det gør det ideelt for børnefamilien, så i som forældre ikke skal bekymre jer om de yngste skulle blive væk.

En populær destination i Harzen er Braunlage-Wurmberg, som ligger inde med det næsthøjeste bjerg i Harzen. Her inviteres du på 12 kilometer piste, primært fordelt på blå piste og kun med enkelte røde og sorte. Sammenlagt finder du i Harzen bjergkæden 35 pistekilometer, som fordeler sig på både grønne, blå, røde og sorte pister. Området byder primært på slæbelifte, som vi kender det fra norden, men også enkelte gondol- og stolelifte.

Harzen tør siges at være et område i børnehøjde, hvor de yngste kan øve deres første sving, på de flade grønne pister. Områderne i Harzen inviterer også på massere skov pister, hvor børnene kan finde sjove ruter mellem træerne. Udover at invitere på alpint skiløb kan Harzen også kalde sig for Tysklands største langrendsområde. Harzen byder på udprægede muligheder for dig, der helst klikker i et par langrendsski, hvorfra du kan nyde den smukke natur. Fordelt i området støder du nemlig på hele 200 kilometer velpræparerede langrendsruter.

Sne- og vejrforhold

Grundet Harzens højde og placering er sne-kvaliteten ikke, som du måske kender den fra norden eller højt i alperne. Til gengæld bliver der flittigt gjort brug af snekanoner, som er med til at sikre en højere snesikkerhed og invitere dig på sjove stunder på de sneklædte pister. Fordi skiløbet i Harzen ligger under trægrænsen, vil vejret være mere klart og mindre tåget end oppe på de åbne alpe bjergtoppe. Temperaturene i Harzen ligger, ligesom i Winterberg, og veksler mellem lidt over og lidt under frysepunktet.

Skiudlejning

I Harzen er der flere steder at leje skiudstyr, fælles er de gode priser. 5 dages leje af snowboard og snowboard støvler, koster for en voksen omkring 84 € (Svarende til 630 kr.) Prisen for 5 dages leje af ski, støvler og stave for en voksen, ligger på omkring 62 € (Svarende til 465 kr.) For børn og unge er priserne endnu lavere.

Skiskole

Der finde flere skiskoler i Harzen områderne og mulighederne rangerer fra alpin ski og snowboard til undervisning i langrend og ture med snesko. På ski skolerne kan du både vælge mellem gruppe- og privatundervisning. En times privat undervisning koster omkring 50 € (Svarende til 375 kr.)

Overnatning

Overnatningsmuligheder er der mange af i byerne i Harzen, det er uanset om du ønsker dig et luksus hotel eller det mere er den budgetvenlige tur der kalder. Både hoteller, ferielejligheder og vandrehjem er at finde her.

Mad og drikke

I Tyskland gør det sig gældende at du får meget for pengene og I Harzen finder du generelt restauranter med mad til enhver smag. Der er også flere muligheder for at få tilfredsstillet dine behov for kulinariske oplevelser her.

Oplevelser

På din skiferie til Harzen kan du naturligvis slå dig løs i svømme- og skøjtehal og på de sjove kælkebaner. Besøg også de store middelalderslotte og få et kig tilbage i historien. Også klostre og den gamle sølvmine i St. Andreasberg bidrager til Harzens historie. Kunstmuseer kan du også finde flere af.

Du husker nok bloksbjerg fra Sankthans aften, hvor vi sender heksen afsted hertil. Bloksbjerg er det højeste bjerg i Harzen og årligt kommer turister hertil for blandt andet, at opleve de “hekse” der præger bybilledet rundt omkring. 
Når turen går til Tyskland kommer man heller ikke uden om deres traditionelle kurbade. Når benene trænger til en pause fra pisterne, er der altså rig mulighed for afslapning og forkælelse i Harzen. Slå dig blandt andet løs i swimmingpools, saunaer, mineralbade, dampgrotter og saltbade.

Prisniveau

Der er godt 400 kilometer fra puttgarden til Harzen og derfor kan du både hurtigt og billigt fragte dig selv hertil. Området tilbyder generelt et lavt prisniveau og du kan nemt stable en billig skitur på benene, hvis turen går til Harzen. Som tidligere nævnt er der flere separate skisportsområder i Harzen, som derfor kræver forskellige liftkort. Nedenstående pris gælder for Braunlage-Wurmberg, som er det største af områderne i Harzen.

2 dages liftkort for en voksen koster 62 € (Svarende til 465 kr.) Prisen er lavere for både børn og unge. Og de yngste under 5 år, står gratis på ski her.

Berchtesgaden

Introduktion

Berchtesgaden er den perfekte løsning, hvis du bare ikke kan holde dig fra alperne, men ikke ønsker at investere hele familieformuen. Området er udover at være billigere, også mindre kendt end de østrigske områder. Det betyder, at du kan glæde dig til lavere priser, såvel som kortere lift køer. Berchtesgaden egner sig særligt til nybegyndere og grupper med niveauforskel og er helt ideelt til familieturen, hvor de yngste kan øve sig på skiene i varmere omgivelser end i norden.

Skiterræn

Berchtesgaden er et familievenligt område, beliggende i sydtyskland lige ved grænsen til Østrig. Skiløbet finder sted i 630 – 1800 højdemeter.

Området består af 6 mindre skiområder, der sammenlagt byder på godt 50 kilometers piste. Det er ikke muligt, at stå på ski mellem områderne og derfor skal der fra morgenstunden besluttes, hvor dagens skiløb skal foregå. Det er skiområderne Jenner, Götchen, Obersalzberg, Rossfeld, Zinken og Hochschwarzeck, der sammen udgør Berchtesgaden. Pisterne i områderne fordeler sig både på blå, røde og sorte, mens lifterne primært udgøres af slæbelifter og stolelifter.

Liftkortet til Berchtesgaden giver adgang til samtlige lifter i alle områderne. Mange steder er der flere forskellige nedfarter tilgængelige fra den samme lift. Det gør det muligt, at køre sammen i grupper med niveauforskel, på den måde kan i hver især vælge jeres sværhedsgrad og mødes i bunden.

Med dét sagt er Berchtesgaden primært et område der henvender sig til begyndere og let øvede skiløbere. I Berchtesgaden er der også omkring 75 kilometers Langrendsruter at finde, hvorfra du kan opleve de naturskønne alpe omgivelser. I Götchen findes en snowpark, hvor freestyle entusiasterne kan boltre sig. Her støder i blandt andet på en halfpipe. Og hvis sneen er med jer kan i også glæde jer til, at få kørt lidt offpist i Jenner området.

Sne- og vejrforhold

Sæsonen i Berchtesgaden løber fra slut december til start april. Sne Sikkerheden vil være størst midt på sæsonen. I Berchtesgaden bliver der også flittig gjort brug af snemaskiner, hvis behovet for dette skulle opstå. Temperaturene i Berchtesgaden ligger typisk mellem -5 ℃ og 4 ℃ i dalen.

Skiudlejning

I området findes der flere muligheder, når det kommer til leje af udstyr og priserne er lavere end hos de øvrige lande i alperne. Udover ski og snowboard har du også mulighed for at leje langrend ski, touring udstyr og snesko – hvis du skulle have lyst til at prøve kræfter med den slags.

5 dages leje af ski, stave og støvler eller snowboard og støvler, koster for en voksen omkring 90 € (Svarende til 675 kr.)

Skiskole

I Berchtesgaden er der flere forskellige skiskoler at vælge imellem. Skilærerne tilbyder udover alpint skiløb og snowboard, også undervisning i langrend. Du kan med fordel bestille dit udstyr sammen med din undervisning, for en bedre pris. 3 dages gruppeundervisning á 3 timer på ski eller snowboard koster omkring 130 € (Svarende til 975 kr.) En times privatundervisning koster 45 € (Svarende til 340 kr.)

Overnatning

I Berchtesgaden findes der et hav af hoteller i alverdens prisklasser. Mange af dem, med en fabelagtigt udsigt til de omkringliggende bjerge. Også lejligheder, skihytter og vandrehjem er tilgængelige i Berchtesgaden.

Mad og drikke

Selvom bjergene ikke er lige så høje som i Østrig, så kan maden og stemningen på mange måder sammenlignes. En bonus er blot at priserne er lavere. I kan glæde jer til hyggelige besøg hos de traditionelle restauranter i terrænet, hvor alle nok skal få stillet sulten.

Desuden er der rig mulighed for at handle ind i de lokale supermarkeder, som både byder på et bredt udvalg og lave priser.

Transport

Salzburg lufthavn ligger kun 25 kilometer fra skisportsområdet, derfor er en flyvetur egentlig et nemt valg. Med dét sagt er en kør selv ferie nok at foretrække. Der er busforbindelser mellem de 6 områder, men ikke af den helt perfekte slags og derfor egner området sig bedst til, at have egen bil med.

Som nævnt ligger Berchtesgaden lige ved den østrigske grænse og derfor er køreturen også af den længere slags, sammenlignet med de øvrige destinationer i Tyskland. Fra København tager turen til Berchtesgaden godt 13 timer. Husk i øvrigt at medbringe snekæder, hvis du selv starter bilen og kører hertil.

Oplevelser

Berchtesgaden inviterer på idylliske oplevelser i det smukke bjerglandskab. Uagtet om du er til vandreture eller restaurantbesøg med udsigt til alperne, skal du nok få glæde af den skønne natur.

Hvis du ikke har fået helt nok af skiene i løbet af dagen, kan du i Berchtesgaden også praktisere aftenskiløb på den oplyste løjpe. Hvis det er andre aktiviteter der skulle kalde, kan du naturligvis også kaste dig over en tur på skøjterne eller kælken.

Også det store badeland Watzmann Therme, er en kandidat til gode oplevelser for hele familien. Her er der fyldt med rutchebane sjov for de yngste såvel som afslapning og saunabesøg for de voksne. Køber i det store liftkort er der 4 timers adgang hertil, inkluderet i prisen.

Har i bilen med kan i med fordel smutte en tur forbi den store by Salzburg, som ligger kun 20 minutters kørsel fra skisportsstedet. Når nu i er på disse kanter, kunne et besøg til Berchtesgaden salt mine, måske være noget for jer. Det har i hvert fald været et hit blandt et hav af andre turister.

Prisniveau

I Berchtesgaden er priserne små og oplevelserne store. Området er et godt alternativ til de nordiske destinationer og er helt ideelt til første gangs skituren eller familieferien. Berchtesgaden er billigere end de østrigske naboer og priserne kan altså holdes langt nede, hvis turen går hertil. Det er muligt at købe éndags liftkort i de enkelte områder i Berchtesgaden. Det er ligeledes en mulighed at investere i et 3 eller 6 dages liftkort, der gælder til samtlige områder og pistekilometer.

Et 6 dages liftkort til hele området koster for en voksen 171 € (Svarende til 1280 kr.) Det samme liftkort koster for børn og unge hhv. 95 € og 139 € (Svarende til 712 kr. og 1040 kr.)

Sådan vælger du det optimale skiområde i Tyskland

Skiterræn

Tyskland er på mange måder et overset land, når det kommer til danskernes vinterferie, på trods af landets brede vifte af skisportsområder. Størrelsen på de tyske skisportsområder kan ikke sammenlignes med alperne, men måler sig på mange måder med nogle af skidestinationerne i skandinavien. De tyske områder er dog Ikke nær så kendte blandt danskerne, selvom køreturen omtrent er den samme eller endda kortere.

Områderne variere meget i højde, størrelse og sværhedsgrad og derfor bør du tage stilling til hvilke behov du og din familien har. I Tyskland inviteres du på brede blå nedfarter og mange af områderne henvender sig derfor primært til nybegyndere og småbørnsfamilier. Med dét sagt er Tyskland også en ideel rejsedestination for grupper med forskellige niveauer eller for dig der blot trænger til den korte get away.

Tyskland er også et ideelt rejsemål for naturelskerne, der ønsker at kombinere skisporten med nogle dage uden for pisterne. Den smukke natur og det store udvalg af aktiviteter inviterer altså på sjove stunder til det brede publikum.

Sne- og vejrforhold

Med placering i midt- eller sydtyskland og med bjerge primært under 2000 meter, kan i godt regne med temperaturer i den høje ende, særligt i sammenligning med de lignende destinationer i norden. Sne kvaliteten derfor er ikke, som du måske kender den fra højt i alperne. Til gengæld er Tyskland rigtig attraktiv for familiens yngste, som for første gang skal prøve kræfter med skiløbet; Udover de børnevenlige pister er temperaturene nemlig langt mere børnevenlige end nordens kulde.

I Tyskland er de også godt dækket ind med snekanoner og kan på den måde sikre lækre hvide pister til dig, selv hvis snevejret skulle svigte.

Skiudlejning

Der er mange muligheder for at leje udstyr på diverse destinationer i Tyskland. Priserne er desuden i den lave ende sammenlignet med norden og naboerne i alperne.

Skiskole

Tyskland er ikke nær så kendt et skiland som eksempelvis Østrig og derfor vil i heller ikke møde lige så mange danske skiinstruktører. Dog er der flere af destinationerne, hvor det godt kan lade sig gøre! Og hvis det ikke er en mulighed, så er lærerne super dygtige til at lære fra sig og have sjove stunder med familiens yngste, trods en sprogbarriere.

På destinationerne i Tyskland tilbydes der alverdens slags undervisning på tværs af niveauer og med mulighed for både privat og gruppe lektioner.

Overnatning

Som nævnt byder destinationerne i Tyskland på et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder og generelt meget fordelagtige priser.

Mad og drikke

Restaurantbesøg i Tyskland minder på mange måder om de traditioner du måske kender fra Østrig. Her er virkelig noget for enhver smag og endda til små priser. Også priserne i supermarkederne er lavere end vi kender dem fra Danmark og derfor kan du altså handle ind til meget fordelagtige priser.

Transport

Hvis tiden er knap, men du bare ikke kan forestille dig skiløb uden sydens varme, så er Tyskland helt ideel. Køreturen kan nemlig være langt kortere end hvis rejsen gik til Østrig, Italien eller Frankrig. Det gør Tyskland særlig attraktiv til den korte skiferie eller forlængede weekend. Det er naturligvis også muligt at benytte sig af fly, bus og tog til flere af destinationerne.

Oplevelser

Tyskland er også rig på oplevelser uden for pisterne; Herunder er termiske bade, saunaer, badeland og wellness ikke til at komme udenom. Derudover kan du mange steder kaste dig ud i en tur på kælkebakken, skøjtebanen eller en omgang aftenski. Hvis du besøger Tyskland i juletiden kommer du heller ikke udenom de mange julemarkeder, som udgør en fast del af den tyske jule kultur.

Sidst men ikke mindst byder Tyskland på smukke naturoplevelser såvel som beundringsværdige historiske bygninger.

Prisniveau

Priserne i Tyskland adskiller sig gevaldigt fra landene i alperne, det gør sig både gældende på udstyr, indkvartering, mad, skiskole og i mange tilfælde også liftkort. Tyskland er kort sagt en rigtig godt kandidat til den billige skiferie.

Skiudstyr og skitøj til skiferie i Tyskland

Som nævnt byder Tyskland generelt på høje temperaturer, sammenlignet med norden eller højt i alperne. Derfor er der ikke behov for at investere i de helt tykke jakker, når turen går hertil. Hav dog in mente at temperaturene naturligvis er forskellige afhængig af sæson og destination.

Skiregler i Tyskland

Også i Tyskland gør det sig gældende at man følger de 10 gyldne skiregler. Herunder altid at følge skiltning og udvise respekt for de øvrige skiløbere. Den enkelte skal tilpasse hastighed og rutevalg til sit niveau og undgå overhalinger, der kan udsætte andre for fare. God sund fornuft gælder som altid på pisterne, så husk at være opmærksom på dine omgivelser og se dig godt for.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilke skiområder i Tyskland er bedst?

Skiekspert Emilie Lystberg har besøgt Tyskland og afslører nu de bedste skiområder.

Hvordan vælger jeg det optimale skiområde i Tyskland?

Det afhænger af en række parametre, som du kan læse mere om i artiklen.

Hvilke skiregler skal du være opmærksom på i Tyskland?

Der er nogle forskellige regler alt afhængig af, hvilket land der er tale om. Læs om reglerne i artiklen.

Forfatter
Emilie Lystberg
Emilie Lystberg

Emilie arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. I forbindelse med sit erhverv som skilærer har hun besøgt samtlige skilande og skiområder. Som uddannet og aktiv skilærer med bopæl i Østrig er hun en af magasinets go-to journalister, når der skal forfattes artikler om skilande og skiområder. Hun er et skiferie-leksikon uden lige, og det udtrykkes også i hendes skrivelser, hvor hun – udover at inddrage sine erfaringer med lande og områder – også inddrager sin faglighed fra sin profession.

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 600 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj