Skitaske

Mand bruger skitaske
Sidst opdateret: marts, 2023 | Denne artikel indeholder annoncer

Skal du have dine egne ski med på ferien, kan en skitaske af høj kvalitet være en nødvendighed ift. at få dit udstyr sikkert frem og tilbage. Vi guider her til, hvad der er at finde på markedet netop nu.

Magasinet Ski har i samarbejde med skiekspert Martha Gottlieb lavet en test af skitasker. Se de 3 testvindere herunder og/eller læs ekspertens købsråd længere nede i artiklen.

Skitaske Test: Top 3 Bedste Skitasker

Testen er baseret på vores eksperts anbefalinger, erfaring og research. Vi tester ikke selv produkterne.

1. Salomon Original 1P

Bedste skitaske

Pris: 349 DKK

Vinderen i kategorien “bedste skitaske” er Salomon Original 1P. Tasken kan rumme 1 par ski på op til 210 cm eller to par langrendsski op til samme længde. Yderligere kan tasken udvides og forlænges alt efter behov. Tasken er nem at bære med stropper.

Annonce

2. Accezzi Aspen

Bedste billige skitaske

Pris: 179 DKK

Vinderen i kategorien “bedste billige skitaske” er Accezzi Aspen. Denne skitaske fås i 2 størrelser og tilmed forskellige farver. Det er et godt valg for de fleste. Søger du en en simpel, god skitaske, der fylder minimalt, når den er pakket sammen, er denne det rette valg.

Annonce

3. Dakine Boundary

Bedste premium skitaske

Pris: 2.099 DKK

Vinderen i kategorien “bedste premium skitaske” er Dakine Boundary. En yderst lækker skitaske med plads til 2 par ski op til 200 cm og skistøvler i den integrerede skistøvletaske. Desuden har tasken hjul, så transport af ski bliver en leg.

Annonce

Indholdsfortegnelse

Guide til skitaske

Hvad er en skitaske?

En skitaske er helt grundlæggende et større stykke bagage, der typisk rummer et eller to par ski inkl. bindinger (+ stave) eller boards. Nogle kan dog rumme flere, men så begynder det først at blive uhåndterbart og vægten kan drille, især hvis du flyver.

Kører du på skiferie i bil, kan det diskuteres hvorvidt du har brug for en skitaske, da mange bare “smider” skiene ind bagi eller i en tagboks. Men hvorom alting er, giver en skitaske grundlæggende beskyttelse til dit udstyr, når du skal transportere det. Der findes flere typer af skitasker, hvilket uddybes senere.

Ski iført en skitaske

Forskellen på skitaske

Vi vil lige starte med at slå fast, hvad ordet ‘skitaske’ kan dække over. For ordet bruges i flæng og kan i princippet både dække over rygsæk, støvletaske, snowboardtaske osv. En skirygsæk er en rygsæk, som er indrettet til den specifikke aktivitet på bjerget, altså enten at stå på ski, snowboard, hiking osv. Se gerne vores tidligere artikel om disse.

En støvletaske er en taske, som er udformet til at kunne rumme et par ski- eller snowboardstøvler, og denne kan enten bæres med strop eller som en rygsæk. I princippet er der ikke så stor forskel på en skitaske og en snowboardtaske.

Men en snowbordtaske er som oftest bredere og kortere og dimensionerne er derfor lidt anderledes end en skitaske. I denne guide henviser vi udelukkende til tasker beregnet til at transportere ski. Dermed ikke sagt, at de ikke vil kunne bruges til snowboards eller andet udstyr, men som udgangspunkt er de lavet til ski.

Hvorfor skal jeg købe en skitaske?

Lad os være helt ærlige. At transportere skiudstyr er ikke det fedeste. Hvis du f.eks. har prøvet at flyve med dit udstyr eller transportere det på anden måde, som ikke inkluderer at kaste det ind i en bil, så ved du, at det er bøvlet.

Derfor – skal du transportere dit udstyr, er det altafgørende at have en taske, som gør transporten så komfortabel som muligt. Som tidligere nævnt, kan det diskuteres, hvorvidt det er nødvendigt at have en skitaske, hvis du rejser i bil, men nogle foretrækker det dog alligevel ift. at beskytte deres udstyr. Her kan man overveje en “lettere” taske, da man ikke behøver helt så meget beskyttelse, som hvis man flyver, hvor dine ski håndteres af bagageportører, transportbånd, bagagevogne og opbevaringsrum. 

Hvilken skitaske skal jeg vælge?

Når du skal vælge en skitaske anbefaler vi, at du kigger på den gængse måde, hvorpå du transporterer dig selv og dit udstyr på skiferie. Skal du gå meget med din taske, er det rarest, hvis den har hjul.

Kører du næsten altid i bil eller bus, eller har du kun ét par ski, og skal du ikke gå så meget, behøves du formentlig ikke en så ‘bulky’ taske. Vi anbefaler uanset hvad, at du køber en i kraftigt materiale, da taskens vægt, sne, transport i lufthavne osv. slider rigtig meget på tasken. Mange anvender en ‘skipose’, altså en blød taske uden polstring, men vil du beskytte dine ski mest muligt, anbefaler vi, at der som minimum er noget polstring.

Dertil er det vigtigt at kigge på, hvordan tasken er indrettet, og hvor mange ski, du kan have med. Nogle tasker er “hårde” med afstivere, hvilket beskytter dit udstyr mere modsat de “bløde” tasker. Til gengæld kan du ikke rulle den sammen, hvilket kan være upraktisk, hvis du bor i en lille lejlighed i de franske alper.

Kombinér skitaske med andet skiudstyr

Nogle skitasker kan anvendes sammen med andre tasker i den forstand, at man kan klikke en mindre taske, f.eks. en støvletaske eller sin normale bagage på skitasken. Derved har man alt samlet, så man ikke behøves at holde styr på så mange stykker bagage. Dertil skal det dog siges, at alt afhængig af ens bagagemængde, kan denne kombination dog blive meget tung at slæbe, hvorfor det nogle gange kan være rarere at fordele vægten mere.

Mange skitasker kan som regel også rumme mere end blot dine ski og stave. Derved kan du faktisk pakke alt dit udstyr i én og samme taske, hvilket kan være ret smart, så du ikke har så mange bagage at slæbe på samt checke ind. Hvis du skal flyve, er det dog vigtigt at være opmærksom på, hvilke regler det pågældende flyselskab foreskriver.

Hos nogle må du nemlig kun have ski og stave med som særskilt ski bagage, hvor andre tillader, at du også pakker andet udstyr i din skitaske. Der er især forskel på, hvis du har købt en charterrejse eller blot rejser med rutefly, så tjek altid med dit flyselskab inden du pakker din taske (eller booker din rejse).

Vedligeholdelse af skitaske

Selvom tasker nok ikke står højest på din prioriteringsliste ift. vedligeholdelse, så er det som med alt andet udstyr vigtigt at passe på det, så det holder i længere tid. Vi anbefaler derfor følgende simple rengøringstips for at sikre, at din skitaske bibeholder sin praktiske funktioner.

Når du kommer hjem fra ferie, er det som regel nok blot at tømme det indvendige af tasken, enten ved at støvsuge den eller banke skidt og snavs ud. Dertil kan man tørre den med en fugtig klud, hvis der er jord eller andet skidt udvendigt såvel som indvendigt. Skulle skitasken være MEGET beskidt, kan man skylle den under bruseren og tilføre en mild sæbe. Lugter din taske lidt af sure skisokker, er det som regel nok bare at lade den lufte udenfor, indtil lugten er væk. Alternativt kan du spraye den med lidt klar eddike inden lufttørring. Det burde tage lugten.

Tasken skal derefter tørre helt, så den ikke gemmes væk fugtig og danner skimmel og i værste fald rådner. Du kan med fordel fylde tasken med aviser, så fugtigheden absorberes endnu hurtigere. Er din taske meget våd, så hæng den så vidt muligt på hovedet (ofte flere dage, afhængigt af størrelse), og lad den tørre grundigt indefra og ud. Sørg for, at alle rum er åbne.

Hvis lynlåsen ikke kører smidigt, kan du anvende en silikonespray. Spray og åbn og luk tasken flere gange, så sprayen fordeles jævnt. Efter lidt tid rengøres lynlåsen med en ren klud og overskydende spray fjernes.

I velcrolukninger ophobes der støv og skidt over tid, og hvis der er for meget snavs, kan velcroen holde dårligt. Til at vedligeholde dine velcrolukninger, kan du børste snavset ud med en lille børste.
Et lille tip: Da tasken som tidligere nævnt bliver udsat for meget belastning, kan det ske, at materialerne bliver slidt meget hurtigt ved udsatte steder som f.eks. hjørner. Skulle det ske, at der er slides hul i stoffet eller at materialet er blevet tyndere, de pågældende steder, kan man købe forstærkningspatches i nylon i de fleste stof-og hobbybutikker.

Det er selvklæbende og modvirker, at der trænger vand ind i tasken, hvis den begynder at vise tegn på slid, og dermed kan du beholde din taske i lang tid.

Valg af skitaske

Typer af skitasker

Der findes mange forskellige skitasker på markedet, men vi har valgt at inddele dem i 4 hovedkategorier; skiposer, bløde skitasker med og uden hjul, hårde skitasker samt hardcase skitasker.

Skipose/sleeve

En skipose eller et “sleeve”, som de også kaldes, er som oftest den billigste og mest simple løsning. Den er lige stor nok til at rumme dine ski og stave (eller et bord) uden meget ekstra plads til udstyr. Skiposer kommer med forskellige mængder polstring, og vi mener, at de tyndere tasker kan bruges til bilture og kortere transporter, hvorimod en kvalitets-skipose godt kan gøre jobbet, hvis du ikke har for meget udstyr.

Blød skitaske m./u. hjul

Bløde skitaske er større og som regel kraftigere og mere polstret end skiposer, og de fås både med og uden hjul. Hvis tasken har hjul, er det skiene eller boardet som stiver tasken af, så den bliver mulig at rulle med. Dertil er nogle justerbare ved, at taskens ene ende kan rulles og spændes sammen, så hele tasken bliver kortere og er tilpasset udstyrets længde.

De er som regel lavet af et slidstærkt stof og har generet også plads til dit tøj og andet skiudstyr. Som navnet antyder, kan de foldes eller rulles mere eller mindre sammen, så de ikke fylder så meget.

Hård skitaske

Den store forskel mellem hårde og bløde skitasker er, at de hårde tasker har afstivere (og næsten altid hjul), der bevirker, at der ikke er helt så meget pres på dine ski, som ved de bløde tasker. Dertil kan de som navnet antyder ikke pakkes sammen, og de fylder derfor mere ved opmagasinering.

Hardcase skitaske

Hardcase-skitasker er en smallere, lang kasse lavet af stiv plast og er således den løsning, der giver mest beskyttelse til dine ski fra ydre påvirkninger. Til gengæld er de mest ufleksible ift. justering af længde og kræver også den del plads ved opbevaring.

Form & fit

Der findes lidt forskellige former på skitasker. Hvor nogle er lavet som en pose/rør, som du trækker ud over dine ski, er andre indrettet mere som en duffelbag med enten toplynlås eller sidelukning. Dertil kan du ved nogle taske lyne hele toppen af, hvor du ved andre entrerer tasken som en kuffert.

Skitaskens udforming kan have en betydning for, hvordan du bedst pakker din taske. Nogle tasker er beregnet til, dine ski er “låst” sammen i bindingerne og af eventuelle skistraps, andre er lavet til at skiene ilægges tasken hver for sig, hvor du skal løfte bremserne med kraftige elastikker. I de bløde tasker med hjul fungerer skiene som afstivere for tasken. Hvis dine ski er meget bløde eller har meget rocker, kan dette også have betydning for, hvordan du skal pakke din taske. Lidt mere om det senere.

Skal

De fleste skitasker er lavet af en kraftig polyester eventuelt kombineret med en vandtæt membran eller en vandafvisende imprægnering. Kraftigheden af stoffet er som oftest angivet i Denier (forkortet med ‘D’). Denier er en måleenhed, der bruges til at beregne garns tykkelse eller tæthed. Dertil bruges det i forlængelse også til at beskrive den samlede tykkelse af et stof. Jo højere tal, jo kraftigere er stoffet. En skitaske skal gerne som minimum være 600D for at kunne tåle ydre påvirkninger samt presset fra skiene.

Foring

Til foring af skitasker anvendes som regel også polyester samt en padding. Igen er det vigtigste blot at tjekke, at foringen er nogenlunde kraftig, så skiene ikke kan skære hul i tasken.

Funktioner

Hjul

Hjulene på en skitaske sidder i den ene ende af tasken og gør, at du kan rulle tasken i stedet for at bære den over skulderen.

Vandtæt/vandafvisende

De fleste skitasker er faktisk ikke vandtætte, da det som regel vil gøre dem meget dyrere. Mange er derfor blot coatet med en vandafvisende imprægnering, som kan klare det meste fugt udefra. Du kan dog godt opleve, at hvis det f.eks. regner meget, vil din taske godt kunne blive lidt fugtig indvendigt. Så lad være med at efterlade din skitaske i en vandpyt eller i sne og slud.

Lommer

Nogle skitasker har større eller mindre lommer til at opbevare andet udstyr.

Håndtag

Håndtagene skal gerne være behagelige at holde, da en skitaske hurtigt kan veje meget, og dermed blive ulidelig at slæbe på. Dette gælder tasker med hjul såvel som uden.

Skulderstropper

Skulderstropper er til for, at du kan bære din skitaske over skulderen. Igen er en vis padding essentiel for, at din taske ikke bliver et helvede at bære på.

Afstivere

Afstivere er med til at stive tasken af, så dine ski beskyttes, når de transporteres. I de bløde tasker med hjul, er det skiene, der fungerer som afstivere.

Størrelse

Når det kommer til størrelse, er der grundlæggende 3 punkter, du have in mente; antal ski samt skienes længde og bredde.

  • Hvor mange ski skal du have med? Skitasker findes i forskellige størrelser designet til ét eller flere sæt ski, som normalt er angivet som ‘single’ eller ‘double’. Gør op med dig selv, om du mon på et tidspunkt ønsker at transportere flere par ski, f.eks. en pisteski og en freerideski eller dig og din kærestes ski. 
  • Hvor lange er dine ski? Ud over at være kategoriseret som ‘single’ eller ‘double’ så har skitasker ydermere en længde angivet, der betegner den maksimale skilængde, som tasken kan rumme. Hvis skitasken f.eks. angiver, at længden er 170 cm, betyder det, at den længste ski, den kan rumme, er en 170 cm ski. Dertil vil en mindre ski også kunne være i tasken, men disse kan risikere at rutsche meget rundt. Hvis længden på skitasken derimod angiver, at den kan justeres fra 150-170 cm, betyder det, at den kan justeres, så den passer perfekt både til en mindre og en længere ski mellem 150 til 170 cm.
  • Hvor brede er dine ski? Et par brede pudderski, kan f.eks. bedst passe i en dobbelt skitaske, der normalt er beregnet til 2 par all-mountain ski eller pisteski. Bindinger kan også være større eller mindre og dermed være afgørende for bredden af din skitaske.

Design

Skitasker fås i flere design og farver, men den gængse model er sort. Du kan risikere at skulle vandre i sne og slud med din taske, og derfor er mørke farver generelt et rimeligt sikkert valg ift. det skidt og snavs, der måtte sætte sig på tasken. Vi anbefaler, at du prioriterer skitaskens kvalitet og indretning frem for udseendet.

Pris

En skitaske kan som så meget andet fås i flere prisklasser. Som udgangspunkt er skiposer eller sleeves den billigste løsning og starter ved en ca. pris på 200-250 kr. De dyrere skitasker kommer i en pris helt op til ca. 2000 kr.

Her anbefaler vi, at du kigger på dit behov og sammenligner det med dit budget. Hvis du f.eks. SKAL flyve, så er du nødsaget til at have en taske og måske skal den have hjul, hvis du skal gå meget. Kører du i bil, er det måske ikke det, der skal stå højest på din prioriteringsliste.

5 tips til skitaske

Tip 1: Valg af transport og antal ski

Kig altid på den den transportform, du anvender mest ift. at købe en skitaske, der bedst matcher dit behov. Vi er skinørder, så vi anbefaler som udgangspunkt at købe en taske, der kan rumme 2 par ski. Det giver dig mest fleksibilitet ift. hvis du en dag køber et ekstra par ski eller gerne vil have noget ekstra udstyr med. Denne skal gerne kunne justeres, således hvis du kun medbringer ét par ski, at der ikke er for meget plads i tasken til, at de kan rutsche rundt.

Tip 2: Padding

Vælg gerne en taske med som minimum lidt padding/foring, så dine ski er beskyttet, når de smides ind i en bil, kastes rundt af bagageportører i lufthavnen eller skal kunne klare at blive transporteret ind og ud af toge eller busser.

Tip 3: Husk bagageregler

Nogle flyselskaber (samt forsikringsselskaber) tillader ikke flere par ski eller andet udstyr i din skitaske, så husk at tjek op på dette, inden du pakker.

Tip 4: Skistraps

Vi anbefaler, at du bruger skistraps, når du pakker dine ski. Det er en nem og billig måde at holde dine ski samlet på, så de ikke skramler rundt i tasken

Tip 5: Pak din taske efter guides

Skitasker kommer som bekendt i forskellige former og derfor kan der være en specifik måde at pakke på, som producenten anbefaler lige netop til deres taske. Derfor kan det være en fordel at tjekke på nettet, hvordan du pakker din nye skitaske mest optimalt, så du skåner dine ski mest muligt.

Skitaske mærker

DB

Db (tidligere Douchebag) er et skandinavisk mærke, der fremstiller smart rejseudstyr, der gør det nemt og problemfrit at transportere din bagage, når du er på farten. Mærket blev startet som et samarbejde i 2009 mellem freeskier Jon Olsson og produktingeniør og entreprenør Truls Brataas.

Db’s mål er at gøre det til en fornøjelse at rejse rundt med dit gear og de har et komplet sortiment af rejsetasker, -kufferter og -accessories, alle med høj funktionalitet og smarte løsninger. Taskerne kan anvendes til skiferie, såvel som skole, arbejde, cykelferie, weekendture og meget mere.

Dakine

Dakine er et amerikansk mærke, grundlagt i 1979 på Hawaii. Dakine er dermed en ældre spiller på markedet, og de har et rigtigt stort udvalg af rygsække, rejsetasker, tilbehør, overtøj og tøj til folk, der elsker at stå på ski, snowboard, surfe, skateboard, you name it! Især tasker, navnlig ski- og snowboard-tasker er de rigtig dygtige til.

De er især kendt for at have farverige styles at vælge imellem, og alle Dakine tasker er lavet af funktionelle materialer af høj kvalitet kombineret med sæsonens trendy farver, materialer og design.

Sportube

Efter at have arbejdet i detailsektoren i lang tid, så Sportubes grundlægger, Paul Hields, hvor mange ski- og snowboards, der blev beskadiget, når de blev transporteret og dermed blev Sportube født. Efter en vellykket lancering i 1996 med Series 1 og Series 2 hardcases med hjul, kom derefter den meget efterspurgte Series 3 snowboard kasse i 1998.

Selvom Sporttube er kendt for deres hardcases, har de sidenhen også udvidet til bløde tasker for at komplimentere deres hårde kasser. De har ydermere ekspanderet til andre aktive sportsgrene såsom UV-jagt, dykning, fiskeri, sejlads, vandski og meget mere. Deres kufferter og tasker er ret alsidige og kan bruges på mange måder, men de er som udgangspunkt udviklet til ovennævnte aktiviteter.

Salomon

Den franske familievirksomhed Salomon blev grundlagt tilbage i 1947 af François Salomon, hans kone og søn Georges, hvor de startede med at lave skibindinger. I dag er den dog opkøbt af finske Amer Sports, efter at den var en tur forbi Adidas, men det gør ikke deres produkter dårligere, snarere tværtimod.

I dag er Salomon et af de største skibrands på markedet og tilbyder en bred vifte produkter, som er målrettet det meste bjergsport, såsom skiløb, snowboarding, vandring, trailrunning, klatring og mountainbike. Dertil laver de ret fine rejsetasker til rimelige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Atomic

Atomic stammer fra Østrig og er skabt af Alois Rohrmoser i 1955. Ligesom med Salomon er virksomheden i dag dog under Amer Sports, men størstedelen af deres ski produceres stadig i Altenmarkt im Pongau.

De er et af de førende brands inden for skiverdenen og har sponsoreret mange forskellige atleter gennem tiden. Derfor har de også udviklet super godt rejseudstyr, der inkluderer ski- og støvletasker, googlecases, skirygsække og meget mere. Atomic har været førende inden for flere ski og støvle-teknologier, og ligeledes har de forpligtet til at udvikle mere miljøvenlige produktionsmetoder.

Hvad siger undersøgelser om skitasker?

Når du flyver på skiferie, kan det samlet set være dyrere at vælge et lavprisflyselskab frem for et såkaldt premium-flyselskab. Det beskrives i en artikel fra 2016, som er baseret på en britisk undersøgelse, hvor 22 europæiske flyselskaber og deres skibagage afgifter sammenlignes.

Hvor lavprisselskaber muligvis tilbyder en lavere billetpris kan den ekstra skibagage afgift betyde, at de samlede omkostninger ved en rejse løber op i mere end det dobbelte af den oprindelige pris. I modsætning hertil, tilbyder premium-flyselskaber såsom British Airways og Lufthansa som udgangspunkt dyrere flybilletter. Men fordi de ikke opkræver ekstra afgifter for at medbringe ski, resulterer det ofte i en bedre samlet pris.

I et casestudie fra 2012 undersøges påvirkningen af nyindførte bagageafgifter på flyselskabernes aktiekurser. Som reaktion på stigende brændstofomkostninger begyndte flere flyselskaber nemlig at indføre bagageafgifter som en ny indtægtskilde, og disse gebyrer er sidenhen blevet forhøjet.

Resultaterne af undersøgelsen indikerer, at de første annonceringer om ovenstående førte til negative unormale afkast for det annoncerende firma samt andre konkurrerende luftfartsselskaber. Dette skyldes, at annonceringerne blev tolket som et tegn på svaghed i branchen. Resultaterne viser dog imidlertid også, at de efterfølgende forhøjelser af bagageafgifter, som har vist sig at have en positiv indflydelse på flyselskabets økonomiske resultater, er forbundet med positive unormale afkast.

I 2008 indførte størstedelen af amerikanske flyselskaber bagageafgifter grundet et ønske om, at passagerer medbragte mindre bagage, hvorved deres operationelle performance formodentlig ville forbedres.

Dette undersøges i en empirisk analyse fra 2013 hvor implementeringen af bagageafgifter sammenholdes med flyselskabernes afgangstider. Det konkluderes, at luftfartsselskaber, der opkrævede afgift for ét stk indchecket bagage, opnåede en signifikant relativ forbedring af deres afgangspræstationer i en 35-dages periode sammenlignet med de luftfartsselskaber, der ikke krævede ekstra betaling for bagage.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilken skitaske er bedst i test?

Vi har lavet en omfattende test og kåret de 3 bedste skitasker. Se og læs om testvinderne inde i artiklen.

Hvordan tester vi?

Skitaskerne vurderes ud fra følgende parametre: materialer, funktioner, brugervenlighed og design.

Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger skitaske?

Valget af skitaske afhænger af mange forskellige parametre, og vi kommer ind på disse inde i artiklen.

Referencer
  • “Revealed: The best and worst airlines for skiers and … – The Telegraph.” 12 jan.. 2016, https://www.telegraph.co.uk/travel/ski/news/Revealed-The-best-and-worst-airlines-for-skiers-and-snowboarders/. Åbnet 2 feb.. 2021.
  • “(PDF) Baggage Fees and Airline Performance: A … – ResearchGate.” 24 jan.. 2021, https://www.researchgate.net/publication/267844181_Baggage_Fees_and_Airline_Performance_A_Case_Study_of_Initial_Investor_Misperception_Authors. Åbnet 2 feb.. 2021.
  • “Do Bags Fly Free? An Empirical Analysis of the … – Semantic Scholar.” https://pdfs.semanticscholar.org/215a/89dfff10e905c9a01648301f4b94e9e8901f.pdf. Åbnet 2 feb.. 2021.
Forfatter
Martha Gottlieb
Martha Gottlieb

Martha arbejder som journalist og skiekspert for Magasinet Ski. Hun har haft hele 3 sæsoner i Alperne som destinationsguide/skibums. Derudover har hun arbejdet i skibutikken 'OneOpenSky' som udstyr- og tøj ekspert. Én af hendes store interesser er freeride (offpiste), hvilket også er årsagen til, at hun har deltaget i DM i Freeride og været på offpiste-ture bl.a. i Makedonien. Hendes erfaring spænder bredt, idet hun har prøvet kræfter med et væld af skidiscipliner, herunder alpinski, freeride, randonee/touring, freestyle og snowboard. Som ekspert følger hun med i de seneste nyheder, undersøgelser og trends inden for skiverdenen og bruger hendes bekendte inden for "ski-miljøet", herunder professionelle skiløbere, som sparringspartnere, således hendes tests og guides bliver så retvisende som muligt.

Hytte skiferie Hafjell

Gør ligesom 600 andre skiløbere og tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få eksklusiv adgang til:

✅ Konkurrencer (skirejser, skiudstyr og skitøj)

✅ Rabatkoder til skibutikker

✅ Tests af skiudstyr og skitøj